spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

Drama neștiută a Adrianei Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare TV a pierdut un copil și a vrut să se sinucidă

- Advertisement -

Chiar dacă vedeta apare de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze și pare o femeie foarte fericită, a dezvăluit, într-un podcast, că viața ei nu a fost una ușoară, că s-a confruntat cu multe probleme și traume.

Drama neștiută a Adrianei Bahmuțeanu

În anul 2009 Adriana a dat naștere un băiețel de 900 de grame. El s-a născut prematur, iar la trei săptămâni a decedat. A fost un șoc teribil pentru Adriana a trecut prin cea mai gravă depresie, fiind atât de aproape să se sinucidă.

Nu putea să realizeze că acest lucru chiar s-a întâmplat și că va fi nevoită să își înmormânteze băiatul. Nu mai reușea să găsească niciun motiv de bucurie și credea că viața ei este cea mai tristă. Totuși, a dat dovadă de curaj, a fost puternică și a reușit să treacă peste cel mai groaznic moment al vieții sale.

„Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură”, a spus Adriana Bahmuțeanu la podcastul „Tare de tot”…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-nestiuta-a-adrianei-bahmuteanu-fosta-2239245.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.