11.2 C
Vaslui
21-mart.-2023

Drama neștiută a lui Giani din Las Fierbinți. Boala secretă de care suferă actorul Constantin Diță

- Advertisement -

În anul 2017, Constantin Diță alias Giani din Las Fierbinți a avut de îndurat clipe grele. Acesta a fost implicat în nici mai mult, nici mai puțin de 5 accidente de mașină, a aflat că mama lui suferea de cancer și și-a pierdut și bunica. Din cauza traumelor consecutive pe care le-a suferit, s-a ales cu o boală destul de grea și incomodă, despre care a avut puterea, totuși, să vorbească la un moment dat.

„Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a mărturisit celebrul Giani, în urmă cu câțiva ani, în spațiul public.

În luna decembrie a anului 2017, pe internet a început să circule cu mare viteză o știre falsă potrivit căreia actorul Constantin Diță ar fi murit. Deși a fost o informație neadevărată, aceasta a coincis, totuși, cu starea de sănătate a actorului, care nu era tocmai una bună la momentul respectiv. ..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-nestiuta-a-lui-giani-din-las-fierbinti-2237544.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.