4.5 C
Vaslui
31-mart.-2023

Drama Oanei Roman: „Am rămas singură, cu toate pe cap”

- Advertisement -

„Am avut o zi nebună. Vă spun adevărul de ce par tristă şi obosită. M-am gândit foarte mult dacă să lămuresc situaţia sau nu. Am o obligaţie morală faţă de cei care mă urmăresc. Eu sunt singură acum şi mă ocup de tot singură, deoarece Marius a decis, într-un final, să plece definitiv. Era un lucru de aşteptat. Este şi decizia mea cumva.

Dar voiam ca această plecare a lui să aibă loc după ce termin cu creşterea puilor (căţeaua ei a fătat în ajun de Revelion şapte căţeluşi – n.r.). Asta e viaţa, a plecat. Suntem doar eu cu Iza. Mergem mai departe. El nu mai locuieşte cu noi. Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea mii de titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi.

Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nici o şansă să mai reparăm ceva în relaţia noastră, pentru că avem viziuni total diferite, dorinţe total diferite în ceea ce priveşte viaţa.

Am încercat cât s-a putut, dar nu s-a mai putut. Aşa că este un lucru pe care şi eu mi l-am dorit. Doar că mi-aş fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este ok că am rămas singură, cu toate pe cap, pentru că eu trebuie să am grijă şi de copil, şi de casă, şi de mama, şi de cumpărături, şi să muncesc, şi să plătesc facturi, şi să le fac pe toate”, a spus Oana Roman…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-oanei-roman-am-ramas-singura-cu-toate-pe-2237866.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.