1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

Drama trăită de Manuela Hărăbor: «Fiul meu s-a aplecat peste balcon și a căzut în gol »

- Advertisement -

Manuela Hărăbor, o actriță apreciată în România, s-a deschis publicului și a povestit greutățile prin care a trecut. Cele mai dificile momente au fost acelea prin care viața fiului său a fost pusă în pericol.

Manuela Hărăbor, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, are o viață care ar putea fi subiect de film. S-a dedicat total iubirii pentru artă și teatru timp de 50 de ani, iar de 32 a descoperit o altă mare iubire, fiul său.

Din păcate lucrurile nu pot fi întotdeauna roz, astfel că vedeta a trăit și întâmplări ce puteau deveni adevărate tragedii.

Cunoscută pentru diferitele roluri în care a fost distribuită, Manuela Hărăbor a povestit îndurerată o întâmplare din viața sa. Aceasta a dezvăluit că Andrei, fiul ei, a căzut de la balcon când se aflau la mare. Vedeta s-a speriat îngrozitor, mai ales că întâmplarea s-ar fi putut transforma într-o tragedie, dacă distanța de la care băiatul a căzut în gol era mai mare…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/manuela-harabor-despre-fiul-ei-cand-eram-la-587966.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.