Drama unei tinere care şi-a crezut mort tatăl: “Ştiam că a murit când eram mică şi că a fost incinerat! Azi m-a căutat”

O tânără a povestit cum viaţa i-a fost dată peste cap după ce tatăl pe care îl credea mort a apărut din nou în viaţa sa.

Tânăra i-a povestit totul psihologului Monica Dobrea.

” Mi-a povestit cum mama sa a fost mereu alături de ea, a sprijinit-o și ajutat-o ori de câte ori s-a aflat într-un impas, de atenția ei bucurându-se din plin, întrucât dumneaei a ales să nu-și mai refacă viața după ce a rămas văduvă.

Tânăra nu avea foarte multe informații legate de tatăl său, mama mereu evitând subiectul, și menționând doar că acesta a avut un accident la locul de muncă, iar mai apoi, după deces, incinerarea a fost varianta aleasă în urma unor discuții avute cu soțul care nu era adeptul înmormântărilor clasice, neplăcându-i ritualurile specifice.

Cenușa a fost împrăștiată pe munte, tatăl fiind un mare iubitor de drumeții. Tot ce a rămas au fost câteva poze. Clienta mea refuza să insiste mult pe acest subiect fiindcă se gândea că mama ei încă suferea după acea pierdere și nu dorea să o întristeze. A luat cu ea în mormânt însă, un secret terifiant!

Ceea ce a determinat-o să vină în terapie, a fost un apel primit de la însuși tatăl ei, care a șocat-o extrem de tare. Trăiește! Mama i-a ascuns adevărul pentru că nutrea sentimente negative de ură, dezgust, dezamăgire față de fostul partener de care era de fapt, divorțată încă din momentul în care a rămas însărcinată. Nu și-a dorit ca fiica să-l cunoască sau să-l iubească vreodată pe cel care le-a părăsit, iar tatăl nu a căutat-o fiind, din spusele sale, amenințat de fosta soție și ținut departe de ele. ….https://www.romaniatv.net/drama-unei-tinere-care-si-a-crezut-mort-tatal-stiam-ca-a-murit-cand-eram-mica-si-ca-a-fost-incinerat-azi-m-a-cautat_523850.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ