2.1 C
Vaslui
29-nov.-2022

Drama unui pușcăriaș din Copou! A refuzat să facă sex cu toți colegii din celulă, iar viața i s-a transformat într-un coșmar. A fost ars și înțepat cu acul spre amuzamentul deținuților ieșeni!

- Advertisement -

Un deținut a contestat în instanță o decizie a judecătorului delegat în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași. În timpul procesului, un alt deținut a povestit clipele de groază prin care a trecut când a ajuns după gratii. Bărbatul a spus că a fost bătut și supus unor chinuri de neimaginat, pe motiv că a refuzat să facă sex cu colegii de celulă

Botezul” noilor deținuți, în Penitenciarul Iași! O persoană privată de libertate a făcut mărturii de groază din spatele gratiilor! Totul a ieșit la iveală în cadrul unei contestații, formulată de către un alt deținut.
Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au luat o decizie în ceea ce privește contestația împotriva hotărârii judecătorului delegat din închisoarea din Copou, contestație formulată de către I.A.A.
„Instanța respinge, ca nefondată, contestația formulată de persoana privată de libertate I.A.A., în prezent deținut în Penitenciarul Iași, împotriva încheierii din 13 martie 2020, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Iași. Definitivă”, au precizat judecătorii ieșeni….
https://www.bzi.ro/drama-unui-puscarias-din-copou-a-refuzat-sa-faca-sex-cu-toti-colegii-din-celula-iar-viata-i-s-a-transformat-intr-un-cosmar-a-fost-ars-si-intepat-cu-acul-spre-amuzamentul-detinutilor-ieseni-exclus-4100671?utm_source=website&utm_medium=deschideri
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.