24 C
Vaslui
03-iul.-2022

Drama unui tânăr plecat la muncă în străinătate: amenințat de gealații tinerei cu care are un copil!

TUPEU… Iulian este amenințat cu moartea de către doi indivizi cu care mama copilului lui este în cârdășie. Cu toate acestea, bărbatul nu dorește să renunțe la copil.

CAZ… Plecat la munc în străinătate, pentru a reuși să-și întrețină copilul de numai un an și pe mama acestuia, Iulian este nevoit acum să facă față amenințărilor venite din partea celei cu care a crezut că poate face casă. La scurt timp după plecarea sa în Finlanda, Teodora, mama copilului, a decis să plece de acasă, la Brașov. Supărată că tatăl copilului nu îi trimite suficienți bani, femeia a decis să-l înstrăineze de copil și și-a pus câțiva prieteni să-l amenințe pe Iulian. Într-o convorbire telefonică, aceștia i-au promis tânărului că-i «vor da drumul la sânge», atunci când acesta va ajunge acasă. Mai mult, Iulian susține că tânăra a plecat de acasă, la Brașov și că acolo s-ar ocupa cu altceva și mai puțin cu creșterea copilului. «Cine m-a sunat să mă amenințe cred că e peștele ei. Mie mi-au povestit câțiva cunoscuți despre ocupația Teodorei la Brașov. Am întrebat-o de copil, dar nu a vrut să-mi spună unde este și cine are grijă de el. Mi-a spus doar că nu am să-l mai văd niciodată”, a povestit Iulian. Coincidență sau nu, Teodora nu este străină de astfel de practici. Sora ei este tânăra cercetată penal după ce a reușit să păcălească un bărbat de o sumă importantă de bani ca apoi să încerce să-și piardă urma.

La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Teodora, Iulian, un tânăr din județul Vaslui, a făcut un copil cu aceasta. Au trăit împreună o poveste de dragoste până când copilul a împlinit 8 luni. Apoi lipsurile l-au determinat pe Iulian să-și caute de muncă în străinătate. A găsit de lucru tocmai în Finlanda, ajutat de un amic. La scurt timp după plecarea lui Iulian în străinătate, la muncă, au început, pentru el, necazurile. Tânăra a decis să părăsească domiciliul conjugal și să se mute la Brașov. «Pe mine m-a sunat un prieten și mi-a spus că Teodora a apelat la el să o ducă, cu mașina, la Brașov. Mi-a indicat și adresa unde a lăsat-o. Apoi, am aflat, prin intermediul unor apropiați că, de fapt, și-ar fi abandonat copilul și, la Brașov, s-ar prostitua. Când am cunoscut-o pe Teodora știam că nu este cea mai cuminte fată dar am crezut că, alături de mine și cu un copil, lucrurile se vor mai schimba. Din păcate, nu a fost așa și acum vrea să mă despartă și de copil. Ba mai mult, după plecarea mea la muncă, am fost sunat, la un moment dat, de cineva, pus cred de Teodora, și care mă amenința că mă taie cu cuțitul, că-mi dă drumul la sânge și că am să văd eu ce pățesc când vin acasă. Nu mă sperie amenințările și am să-mi caut dreptatea cu ajutorul autorităților. Nu este normal așa ceva”, spune Iulian.

Amenințat cu moartea de gealații Teodorei

TUPEIȘTI… Într-o convorbire telefonică, Iulian a primit amenințări grave venite de la doi cunoscuți ai Teodorei. Aceștia i-au promis că-l vor tăia cu cuțitul când va veni acasă și să uite de copil pentru că, în mintea lor, acesta nu ar avea dreptul s-și vadă sau să-și crească copilul pentru că nu este căsătorit cu Teodora, chiar dacă minorul a fost recunoscut și este trecut pe numele lui. “Ce-ți trebuie ție? Ce vrei să-ți fac eu ție când ajungi acasă? Să-ți dau drumul la sânge sau ce vrei să-ți fac? Sau să-ți trag un toc de bătaie așa, ca oamenii? Nu vă dați importanți nici unul, că vă prind și vă tai și vă dau la salam. Lasă că te toc eu pe tine Iulică, în bucăți. Am să te toc bucățele. Îți trebuie copil? Am să-și dau eu copil pe viață și pe moarte”, spune unul dintre cei care l-au amenințat pe Iulian. De asemenea, în discuția telefonică intervine o a doua persoană care proferează același amenințări. “Lasă că ne vedem noi când vii acasă, la Negrești, la o cafeluță, la un cuțitaș. Ce treabă ai tu cu Teodora și cu copilul? Ești însurat cu ea, ai verighete cu ea? Este copilul tău când o să ai acte cu ea și o să fiți căsătoriți. Lasă fata în pace!”, spune și celălalt tânăr care l-a amenințat pe Iulian.

Teodora, sora unei alte tinere cercetate penal pentru înșelăciune

LEGĂTURI… Cum așchia nu sare departe de trunchi, așa este și povestea Teodorei, tânăra care și-a pus gealații să-l amenințe pe Iulian, tatăl copilului ei. Astfel, Teodora este sora unei alte tinere cercetată penal acum, după ce a fost acuzată că a înșelat cu bărbat cu o sumă importantă de bani. Bărbatul a cunoscut-o pe rețelele de socializare și, timp de câțiva ani, i-a trimis bani fetei pentru a se întreține la școală. Bărbatul a aflat că, de fapt, banii erau folosiți în alte scopuri și că toată povestea a fost doar o înșelătorie astfel că s-a adresat autorităților. Acum, fata este cercetată penal și dosarul este în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui. În urmă cu mai bine de 4 ani, Constantin Popa a cunoscut, pe rețelele de socializare, o tânără care a reușit să-l păcălească de câteva zeci de mii de euro. Și-a dat seama că este victima unei înșelăciuni și a reclamat totul la Poliție. Au trecut patru ani de atunci, dar dosarul său bate pasul pe loc. Mai mult, spune Constantin Popa, tânăra care l-a păcălit de bani i-a râs în nas și i-a transmis că va ajunge să fie judecată la Paștele Cailor.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here