spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Drama vieții lui Ștefan Mihăilescu-Brăila. Durerea imensă a actorului care l-a interpretat genial pe „Bachus“

- Advertisement -

Considerat unul dintre geniile comediei româneşti, Ștefan Mihăilescu-Brăila ar fi împlinit astăzi 98 de ani. Marele actor s-a stins din viață la 71 de ani, uitat de lume. La înmormântarea sa au participat doar câteva persoane.

De altfel, toată viața sa a fost marcată de o mare durere. Se spune că a fost un copil nedorit și neiubit de mamă, lucru care i-a influențat întreaga sa devenire ca om.

Ştefan Mihăilescu-Brăila s-a născut la 3 februa­rie 1925 la Brăila. Mama lui a fost infirmieră și l-a născut la 19 ani, în afara căsătoriei. A fost un copil ”din flori”, cu copil nedorit și care nu a fost iubit de mama sa. Din acest motiv, Ştefan Mihăilescu-Brăila n-a putut să-şi ierte mama niciodată și a fost marcat pe viaţă. A su­fe­rit îngrozitor toată viața. Mai târziu, a mărturisit că, la rândul său, nu a putut iubi: ” N-am fost învăţat”, spunea Ştefan Mihăilescu-Brăila.

O rudă a marelui actor povestea că s-a născut la Brăila, în casa bunicilor din partea mamei. A venit pe lume dintr-o relație de o noapte cu un medic care locuia în cartierul Lacul Dulce. Nu a avut o copilărie fericită. Mama lui era rece, se purta rău cu el. Unchiul lui îi spunea mereu că e foarte urât, îl băteau cu lingura în cap. A suferit toată viaţa, panicat de sărăcie. Era po­sesiv cu lucrurile lui, dar era şi în stare să dăruiască foarte mult, scria click.ro, la 23 de ani de la moartea marelui actor…https://adevarul.ro/showbiz/film/drama-vietii-lui-stefan-mihailescu-braila-durerea-2239492.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.