DRDP Iași a început lucrările de refacere a Bulevardului Republicii din Bârlad (FOTO)

ATENȚIE ȘOFERI… Secția de Drumuri Naționale (SDN) Bârlad, aparținând de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, a început de astăzi, reparația sectorului principal de drum, care tranzitează Bârladul.

Refacerea drumului principat care tranzitează Bârladul, prevăzută pentru executare în această primăvară, a fost urgentată de vizita directorului CNAIR, Mariana Ioniță și a directorului DRDP Iași, ing. Dănuț Pilă, care a avut loc la începutul acestei săptămâni. Lucrările sunt executate de firma SC Transmir SRL Banca, care asigură totodată și mixtura, în urma unui contract încheiat cu DRDP Iași.

„Lucrările la Bulevardului Republicii din municipiul Bârlad, care este administrat de CNAIR, constau în refacerea tuturor zonelor degradate de pe acest drum. Se face frezare și apoi se toarnă covor asfaltic pe porțiuni întinse. Am început de la sensul giratoriu din zona Confecții și vom înainta astăzi până la intersecția cu B-dul Primăverii, zona Cerbul de Aur.„ a precizat ing. Gicu Maftei, șeful SDN Bârlad.

Lucrările de refacere a întregului Bulevard Republicii sunt estimate a dura între 7 și 10 zile, fiind finanțate de DRDP Iaș

Șoferii care tranzitează municipiul Bârlad sunt atenționați de executarea acestor lucrări de refacere a arterei principale din oraș și sunt rugați să respecte indicatoarele provizorii pentru restricționarea circulației.
6 COMENTARII

  1. Oricum e praf in ochi… eu zic sa veniti o fuga in Londra sa luati lectii. Se monteaza indicatoare cu parcarea interzisa in ziua x orele x care nu a luato se ridica. Se frezeaza… nu gluma ce faceti voi 5-10 cm. Se asfalteaza in 2 straturi sa iasa cat mai drept… noaptea. Nu e o operatiune zgomotoasa. In fine… e Londra… la ani lumina :))

  2. Probabil daca mașinile de mare tonaj, nu ar fi supraîncărcat, peste limita legala, asfaltul ar rezista mult mai mult. Dar poate ca nici covorul asfaltic nu este de cea mai bună calitate. Asteptam si drumul asfaltat spre Podu Turcului..

  3. asa prosti barladeni fac lucrarile cu rdp iasi se duc banii in bugetul iasului. tot sa votati pnl. muuuiiie pnl tura asta. este societate de drumuri si la vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ