spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Drept la replica

- Advertisement -

Urmare a articolului “Bãtrânã umilitã în spital “ publicat în ziarul dumneavoastrã din 2 octombrie 2010, sub semnãtura redactorului Cristina Popovici, am dispus verificarea celor semnalate de cãtre domnul Gheorghe Stoica, secretarul judetului Vaslui, care deplasându-se în ziua de 5 octombrie 2010 la domiciliul bãtrânei din comuna Dãnesti, Berdeiu Ana si din discutiile cu aceasta, în prezenta primarului comunei Dãnesti, Pester Ene, a constatat urmãtoarele:

Aspectele prezentate în articolul mentionat s-au petrecut pe data de 28 martie 2006, asa cum rezultã si din articolul” Medicii nostri, tot mai iritati” publicat în ziarul Obiectiv din 8 aprilie 2006 -Editia de Vaslui- 9, sub semnãtura redactorului Marcel Cristea, având acelasi continut, cu exceptia sintagmei “N-am zis eu, dragu’ mamei , asa ceva” a precizat bãtrâna în timpul când i s-a citit articolul , al cãrui continut la momentul discutiei nu-l cunostea. Xerocopie dupã acest articol se aflã în posesia bãtrânei si pe care vi-l anexãm la prezenta. De la aceastã datã, bãtrâna a mai fost internatã, în primãvara anului 2009, la Spitalul Judetean de urgentã Vaslui fiind consultatã de dr. Gãbureac Aurel Dorin, care “s-a comportat frumos” si cãruia i s-a plâns de comportamentul dr. Magdalena Cuzincu, acesta rãspunzându-i cã “ poate era obositã si aglomeratã”. Considerãm cã faptele mai putin plãcute sãvârsite de anumite persoane aflate în exercitarea/ în legãturã cu atributiile de serviciu trebuie prezentate cât mai aproape de momentul sãvârsirii lor, si nu dupã ani de zile, când nu mai poate fi angajatã rãspunderea juridicã.

Vã recomandãm sã nu mai umblati dupã cai morti pentru a le lua potcoavele sau sã dezgropati mortii si a cãror cadavre sã le aruncati, dupã aceea, în curtea altora.

Totodatã, vã reamintim cã Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui a fost preluat de 20 de zile si vã adresãm rugãmintea sã nu încercati sã aruncati cu noroi în Consiliul Judetean Vaslui, iar dacã veti încerca, vom fi imuni.

În speranta cã cele prezentate mai sus vor fi publicate, în aceleasi conditii, în ziarul dumneavoastrã si cu scuzele de rigoare, vã multumim pentru colaboare si promptitudine.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.