spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

DRESORII CÃTEILOR

- Advertisement -

Dinamo nu a mai bãtut-o pe FC Vaslui din aprilie 2009

UN MECI CÂT O FINALÃ FC Vaslui se gândeste la titlul de campioanã dar tremurã serios când se uitã la echipele din urma sa. Steaua, Dinamo si Rapid au fãcut 40 de puncte, si desi la un moment dat pãreau iesite din cursa pentru podium, rezultatele din ultimele etape au redeschis lupta la vârful clasamentului. “Galben-verzii” vin dupã un meci nul pe malul Dunãrii si nu concep sã nu obtinã toate cele trei puncte puse în joc, în fata unei formatii care sperã într-o renastere miraculoasã cu Andone pe bancã.

Elevii lui Viorel Hizo au obtinut doar o victorie în ultimele patru etape si simt în ceafã rãsuflarea tridentului Steaua-Dinamo-Rapid, care s-a apropiat la doar patru puncte de pozitia a treia. Desi au scos doar sase puncte din 12 posibile, “galben-verzii” nu au pierdut în fata Brasovului, o echipã ce va ceda cu greu în etapele ce urmeazã, si în fata a douã contracandidate, Steaua si Otelul Galati. Meciul cu Dinamo pare sã fie cel mai greu joc pentru FC Vaslui din perioada urmãtoare, iar pentru a avea un moral bun pentru restul lunii aprilie, o victorie este absolut obligatorie.

Apãrarea – punctul slab al “câinilor”

Revenirea lui Sânmãrtean în primul unsprezece este cea mai bunã veste pentru Viorel Hizo, înaintea meciului cu Dinamo. Mijlocasul si-a ispãsit etapa de suspendare si este pregãtit sã facã diferenta pe teren. “Galben-verzii” vor avea în fatã una dintre cele mai slabe apãrãri din Liga I, cu 37 de goluri primite, elevii lui Andone fiind “depãsiti” la acest capitol doar de Sportul Studentesc, Victoria Brãnesti si Universitatea Cluj. Compartimentul defensiv este punctul slab al “câinilor”, iar linia de fund alcãtuitã din Moti, Bordeianu, Grigore si Barboianu poate fi usor depãsitã de fotbalistii Vasluiului.

Reduta de pe “Municipal”

Statistica meciurilor directe este favorabilã gazdelor, FC Vaslui nemaicunoscând gustul înfrângerii în fata formatiei Dinamo Bucuresti din luna aprilie 2009. În meciul tur, din “Stefan cel Mare” FC Vaslui, antrenatã atunci de Lopez Caro, a învins cu scorul de 2-1, dupã ce a fost condusã cu 1-0. “Câinii” alcãtuiesc o formatie ce joacã foarte bine în deplasare, dar misiunea lor va fi foarte dificilã pe “Municipal”, acolo unde “galben-verzii” au pierdut în acest sezon doar în fata Stelei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.