22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Droguri de risc descoperite la Albița! (FOTO)

GHINION VS VIGILENȚĂ… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un bărbat, cu cetățenie română și R. Moldova, asupra căruia au fost descoperite 2 grame de canabis. Acesta este acum cercetat penal pentru că pe 13 noiembrie a încercat să intre în România având  asupra sa droguri de mare risc!

“În data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 14.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în țară, ca pasager într-un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Iași, un bărbat cu cetățenie română și  R. Moldova, în vârstă de 27 de ani. În baza profilului de risc, împreună cu organele vamale, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra persoanei, ocazie cu care a fost descoperită, o cantitate de 2 grame de substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător, ambalată în folie de aluminiu. Substanța a fost testată de către lucrătorii vamali cu testul Canabis Esa și a reacționat pozitiv. Cu privire la cele descoperite, bărbatul a declarat și recunoscut că substanța deținută este canabis și că a achiziționat-o pentru consum propriu.”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al ITPF Iași.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de mare risc fără drept și cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Așa că formularea corectă (poate o folosești de aici înainte) este : Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera ALBIȚA au descoperit , in urma controlului vamal asupra călătorului , turistului,autoturismului,etc

  2. Tanti Cezara , polițiștii de frontieră nu au descoperit nimic și nu pot descoperi nimic pentru că nu au atribuțiuni de control asupra bunurilor persoanelor care trec frontiera . Aceste atribuții le are VAMA , așa că ghici cine a descoperit 2 g de canabis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here