spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Droguri si etnobotanice vândute in licee si la masinutele din Parcul Cancicov

- Advertisement -

– noua tineri din Bacau au fost trimisi in judecata pentru introducere în tara de droguri de risc si mare risc, trafic de droguri si constituirea unui grup infractional organizat – alte 11 persoane sunt cercetate in calitate de suspecti in acest dosar – drogurile erau vândute in licee, cluburi, dar si la masinutele din Parcul Cancicov

Ancheta politistilor a pornit, anul trecut, de la o informatie conform careia doi tineri – Tudor si Cristian – vând droguri de risc si etnobotanice elevilor de la Liceul „J.M. Elias” Sascut si în barurile si cluburile din municipiul Bacau.

Anchetatorii au descoperit sursa de aprovizionare cu cannabis si tarifele percepute – 50 – 60 de lei doza. In urma interceptarii convorbirilor telefonice, s-a confirmat ca liderul gruparii care se ocupa de aprovizionarea cu droguri si vânzarea lor in municipiu este Stefan S., zis „Tupac”, iar Vasile L. era cel care vindea etnobotanice si ocazional apela la Stefan, când avea cereri de cannabis.

Stefan era ajutat in aceasta afacere de câtiva prieteni – Dragos V., zis Zâga, Iulian P., zis Iuda sau Shorty, si Adrian P., zis Pisti, pe care ii stia din 2010 când au testat pentru prima oara efectele etnobotanicelor si s-au gândit sa cumpere cantitati mai mari pe care sa le vânda. Capul retelei colabora si cu persoane ce mergeau frecvent in strainatate si care aveau astfel posibilitatea sa expedieze droguri in tara.
– See more at: http://www.desteptarea.ro/droguri-si-etnobotanice-vandute-in-licee-si-la-masinutele-din-parcul-cancicov/#sthash.emJ1YG7y.dpuf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.