Droguri „trase pe nas” direct din chiloții câtorva domnișoare din Iași. Într-o casă dosită din Sărărie se întâmplau toate grozăviile. Peste 100.000 de euro valorau substanțele găsite de mascați la percheziții!

Procurorii și polițiștii au descins ieri-dimineață în 13 locuri din județul Iași. Anchetatorii susțin că au destructurat o rețea de trafic de substanțe cu efecte psihoactive. La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au fost duse ieri 22 de persoane, pentru audieri. Anchetatorii afirmă că substanțele interzise erau comandate din Olanda și introduse în țară prin intermediul unor firme de coletărie, iar comenzile se realizau prin Darkweb și plata se efectua cu Bitcoin

Descinderi în forță ale polițiștilor din Iași. Ofițerii din cadrul BCCO sub coordonarea DIICOT au intrat ieri-dimineață în mai multe locații și au ridicat mai multe persoane pentru audieri. Totodată, cantități impresionante de substanțe cu efect psihoactiv au fost confiscate. O locație în care s-au găsit mai multe kilograme de substanțe interzise a fost în zona Sărărie. Acolo, polițiștii au găsit aproape 3 litri de produs chimic din care traficanții puteau obține cam 10 kilograme de etnobotanice.

Un singur gram era vândut cu până la 50 de lei. La un calcul simpul, cele 10 kilograme de etonobotanice valorau aproximativ 500.000 de lei. Din casa în care au fost găsite etnobotanicele, au fost ridicate 8 persoane, bărbați și femei. Oamenii legii au rămas uimiți când au găsit droguri până și în pampersul bebelușilor sau în chiloții femeilor. Locuitorii din zonă au precizat că zile la rând în vila ținută departe de ochii curioșilor au intrat tineri ce păreau să aibă o situație materială foarte bună.

„În fiecare zi veneau băieți aici să cumpere. Pe câți i-am văzut căzuți… Doamne ferește, sper să se termine!”, a spus o femeie care locuiește în zonă.

UPDATE: În urma perchezițiilor efectuate ieri si audierilor făcute de procurorii DIICOT, în dosarul de trafic de droguri au fost reținute 17 persoane si 2 plasate sub control judiciar, conform surselor …https://www.bzi.ro/droguri-trase-pe-nas-direct-din-chilotii-catorva-domnisoare-din-iasi-intr-o-vila-dosita-din-sararie-se-intamplau-toate-grozaviile-peste-100-000-de-euro-valorau-substantele-gasite-de-mascati-la-p-4140682?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ