Drumarii de la Reiser vor uita de târn și roabă, se fac investiții în utilaje performante! (FOTO)

ÎN SFÂRȘIT… Pentru prima dată de când a fost înființată SC Reiser Bârlad se achiziționează un utilaj modern de asfaltare!

AȘA, DA!… Noua conducere a SC Reiser SA Bârlad, societatea de drumuri a municipiului, a decis printr-o hotărâre a Consiliului de Administrație, achiziționarea mai multor utilaje moderne, care privesc eficientizarea acestei societăți , precum și executarea de lucrări de calitate. “În acest sens, s-a decis achiziționarea unei instalații de colmatat fisuri, încărcători frontali, instalație pulverizare amorsă, precum și un repartizator asfalt, investiții cuprinse în bugetul aprobat de CLM Bârlad, în valoare de 1 100 000 de lei.”, a precizat pentru Vremea Nouă, Daniel Buzamăt, directorul SC Reiser Ldp SA Bârlad.

Gata cu asfaltarea cu roaba și târnul, așa cum o “executau” salariații de la Reiser, de râdeau și câinii comunitari când vedeau cât de rudimentar lucrau. Așa cum am mai menționat de multe ori, societatea de drumuri a Bârladului a fost ani buni o “vacă” de muls bani de la buget pentru anumite buzunare politice, investițiile lipsind cu desăvârșire. Ne referim la investiții în utilaje performante, moderne, nu la cele de autoturisme de fițe, pentru ca personalul TESA să fie dus și adus la serviciu! Reamintim tuturor că în acest an, CLM Bârlad a aprobat pentru SC Reiser un buget de investiții de 1 100 000 de lei, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum! Ieri a fost scoasă la licitație pe SEAP (e-licitație.ro) achiziționarea unui repartizator/finisor asfalt, pentru SC Reiser Ldp SA Bârlad.

Utilajul ce urmează a fi achizitionat este necesar executării lucrărilor de așternere a mixturilor asfaltice pentru lucrări de asfaltare mici și medii, pentru alei, trotuare, alei de acces, în special în zone urbane. Criteriul de alegere a ofertei câștigătoare este prețul cel mai scăzut. Valoarea totală estimată a utilajului este de 639 990 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 iunie, orele 15.00, când se vor deschide ofertele, urmând ca până pe 26 iunie să fie aleasă oferta câștigătoare.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ