“Dulcinella” a trecut Prutul și a deschis primul Atelier de Cofetărie Artizanală la Bârlad! (FOTO, VIDEO)

DESCHIDERE… Ion Paladi, cunoscut interpret din Basarabia, împreună cu „Dulcinella’’ – cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, a deschis un atelier „Dulcinella” pe Bulevadul Primăverii. nr. 16, Bl.G8, sc. F, parter, în zona Gura Leului. Iubitorii de dulciuri și toți pofticioșii s-au adunat înainte de ora deschiderii în fața noului magazin, așteptând nerăbdători inaugurarea. A fost prezent la deschidere fondatorul Dulcinella, Nicolae Pojoga, cumătrul lui Ion Paladi, ambii fiind bucuroși că acum și Bârladul a fost „cucerit” de bunătățile de la Dulcinella. Gama de produse este una variată: torturi cu nume românești (Ion, Constantin, Vasile, Nicolae etc.), tortul „Smântânel,” un deliciu moldovenesc, dulciuri de la cunoscuta fabrică „Bucuria” de la Chișinău, băuturi de la Cricova și alte podgorii cunoscute moldovenești, precum și renumitele plăcinte sau produse de patiserie din Chișinău.

“Dulcinella”, cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, a trecut Prutul pentru a deschide și în județul Vaslui, mai precis la Bârlad, un nou magazin de desfacere. Ieri, 11 Martie, începând cu ora 12.00, a avut loc deschiderea oficială a primului magazin purtând semnătura brandului “Dulcinella” din Bârlad. Acest nou Atelier de Cofetărie Artizanală le oferă bârlădenilor produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie tradiționale moldovenești, dar și inovatoare, în mare parte rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Iubitorii de dulciuri și pofticioșii au dat năvală la magazinul inaugurat pe Bulevadul Primăverii. nr. 16, Bl.G8, sc. F, parter -Zona Gura Leului. Gazde le-au fost Nicolae Pogoja, cel care a fondat în urmă cu 15 ani, brandul “Dulcinella” la Chișinău și artistul folcloric Ion Paladi, imaginea brandului Dulcinella, care este și cumătru cu Nicolae Pojoga. Artistul Ion Paladi este cel care a realizat acest pod dulce dintre Basarabia și România și a făcut posibilă dezvoltarea numelui Dulcinella peste Prut.

„Am ales Bârladul pentru prima deschidere Dulcinella în județul Vaslui, poate pentru că așa a vrut Dumnezeu, dar vom deschide pe 18 Martie la Huși și în luna aprilie două magazine la Vaslui. Avem produse cu rețete de autori de la Chișinău, gândite și realizate de cofetarii noștri, avem renumitele plăcinte moldovenești din Chișinău, avem bomboanele Bucuria, după care sunt topiți copiii, avem vinurile noastre renumite moldovenești, coniacurile moldovenești și votka rusească. Avem și produse vegane. Dar invităm bârlădenii să vină și să se delecteze cu produsele noastre. Tortul meu preferat este Constantin și Ion, la noi fiecare tort poartă un nume”: Ion, Maria, iar cel mai nou tort este Ștefan. În acest context, toți clienții Dulcinella vor putea beneficia de o reducere de 30% la procurarea noului Tort din Seria Autor- Tortul Ștefan! Această promoție fiind valabilă în toate ateliere de cofetărie artizanală Dulcinella din România, doar în ziua de 11 martie.”, a spus Ion Paladi la deschidere. La rândul său, Nicolae Pojoga, un tânăr intreprinzător din Chișinău, foarte credincios, a precizat că în toate Atelierele de Cofetărie Artizanală „Dulcinella”, la mare cinste este icoana cu toți sfinții ocrotitori ai Moldovei. „E soare afară, în sufletul nostru și în sufletul bârlădenilor. Dulcinella vrea să facă lumea un pic mai dulce, pentru a fi mai buni. Sper ca zâmbetul să fie mai dulce, pentru că trăim vremuri destul de grele, dar să știți că strămoșii noștri, buneii noștri au trecut prin vremuri mult mai grele, deportări, foamete… Acum sunt fleacuri prin ce trecem noi față de ce au îndurat ei. Trebuie să fim puternici și tari și să mulțumim Domnului de tot ce avem și că mai avem zile lăsate de El”, a spus Nicolae Pojoga.

“Dulcinella”, o rețea puternică, cu rețete de îndulcit cele mai exigente gusturi

Fiind cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, “Dulcinella” a deschis în 2019 primele 5 magazine în România, continuând cu lansarea în această lună a altor 5 ateliere de cofetărie. În sloganul “Dulcinella” se regăsește esența brandului: “Ziua Ta Un Pic Mai Dulce”. Înființată la Chișinău în 2005, compania are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin prisma propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30. În anul 2019 a fost stabilit mottoul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto are la bază diferențierea produsului, în esență tortul, de tot ce este pe piață și elaborarea unor gusturi noi, specifice doar companiei “Dulcinella”. Astfel, produsele marca “Dulcinella” au fost clasificate în următoarele serii:  Seria Autor, Seria Fusion, Seria Raw&Veg, Seria Tradiționale și Seria Clasice. La baza seriilor stă dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noi, ce permite formarea unor gusturi excepționale, pe care familia “Dulcinella” le împărtășește tuturor.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ