“Dulcinella”, atelierul de cofetãrie artizanalã din municipiul Husi, îsi deschide astãzi portile !

INVITATIE… “Dulcinella” îsi deschide astãzi usile atelierului de cofetãrie artizanalã din municipiul Husi, iar emotiile moldovenilor care vin cu dulciurile lor în “orasul dintre vii” sunt mari! Artistul de muzicã popularã, Ion Paladi, ambasadorul acestei mari retele de ateliere de cofetãrie din Republica Moldova, a girat pentru cãldura, ospitalitatea si bunãvointa husenilor, care mereu îsi primesc fratii de dincolo de Prut, cu drag si cu bratele deschise. “Mai ales dacã vin cu dulciurile lor atât de delicioase! Vin cu torturi deosebite si cu plãcinte calde, moldovenesti. Tot în cofetãria Dulcinella vor gãsi si un vin bun din Basarabia, cel care transformã fiecare întâlnire între prieteni într-o bucurie si un rãsfãt”, spune cântãretul Ion Paladi. Artistul va fi prezent astãzi, la ora 12,00, la inagurarea atelierului Dulcinella din Piata Tricolorului din Husi, mai exact de pe strada A. I. Cuza, blocul H5, parter.

Husenii nu au de ce sã nu se bucure cã, în orasul lor, vin moldovenii de dincolo de Prut, cu o cofetãrie în care se vor gãsi produse dulci, fãcute dupã traditiile din Basarabia, dar si recreate dupã noi gusturi si preferinte! Pentru cã mai sunt cofetãrii în oras, oferta nu va putea fi decât mai amplã, mai variatã si, cu sigurantã, fiecare pofticios va avea de unde sã aleagã exact ceea ce îi place. Moldovenii îsi pun toatã nãdejdea în calitatea produselor lor, precum si în elementele de originalitate cu care vin. De pildã, numai o privire peste site-ul lor, dulcinella.ro te face curios si aduce un zâmbet complice din partea fiecãrui vizitator. Pe lângã aspectul atrãgãtor al produselor, care, cu certitudine, nu poate lãsa pe nimeni indiferent, denumirile lor stârnesc mãcar un zâmbet, dacã nu chiar dorinta de a le gusta. La torturi, de exemplu, lucrurile sunt clare: “Ana”, “Maria”, “Constantin”, “Elena”, “Mariana”, dar si “Smântânel” sunt doar câteva dintre specialitãtile dulci, care atrag imediat atentia. Nu poate fi lãsatã la o parte nici “Cusma lui Gugutã”, acel preparat fãcut de dragul personajului din desenele animate atât de iubit pe ambele maluri ale Prutului. Mai sunt torturi foarte interesante, de ciocolatã, precum “Chisinãul de searã” sau “Printul negru”. Reprezentatii atelierului de cofetãrie artizanalã Dulcinella au dezvãluit care este secretul acestor nume deosebite. “Fiecare retetã are putin din sufletul celui care le-a creat. Si secretul este cã dacã pe cofetar, pe creatorul acelui produs, îl cheamã Constantin, atunci tortul a primit numele sãu. Dacã pe cofetãreasã a chemat-o Maria, tortul fãcut de ea cu atâta drag, era firesc sã îi poate numele. Celelalte denumiri au fost, de asemenea, gândite si inspirate din sentimentele, din trãirile cofetarilor nostri. Noi tinem mult la oamenii nostri, cãci ei sunt sufletul acestei afaceri dulci si de succes”, spun reprezentantii celor de la Dulcinella.

Primele douã zile, reducere cu 30%

Husenii sunt, asadar, asteptati astãzi, în Piata Tricolorului, la ora 12,00, unde va avea loc deschiderea oficialã a magazinului Dulcinella, din municipiul Husi. Reprezentantii acestui atelier de cofetãrie artizanalã sustin cã au pregãtit o surprizã pentru primii localnici care le vor trece pragul. Mai exact, toate produsele vor beneficia de preturi cu 30% reducere, în prima si în a doua zi, dupã momentul fest al inaugurãrii.
3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ