spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
13-apr.-2024

Duminica incepe returul ligii a IV- a

- Advertisement -

SE JOACÃ… Prima etapã a returului va avea loc duminicã, de la ora 11.00. Primele patru etape ale returului se vor disputa în aceastã lunã, urmând ca celelalte etape ale returului sã se joace la primãvarã.

La sfârsitul sãptãmânii trecute a avut loc ultima etapã a turului de campionat, însã campionatul nu se va întrerupe, pentru pauza de iarnã, pentru cã Asociatia Judeteanã de Fotbal a programat sã se mai dispute în aceastã lunã si primele patru etape din retur. Prima etapã a returului va avea loc duminicã, 8 noiembrie urmând ca celelalte etape sã se dispute în datele de: 15, 22 si 29 noiembrie. Etapa a treia din retur va fi reprogramatã, pentru cã Federatia Românã de Fotbal a trimis, ieri, un comunicat prin care anuntã cã în ziua de 22 decembrie, atunci când vor avea loc alegerile prezidentiale nu se va disputa niciun joc oficial, la niciun nivel. În meciurile din prima etapã a returului, doar în seria “Sud” avem un meci interesant, între ocupanta locului trei, Autorom Pãdureni si liderul Dinamo Ari Râsesti.

Alegeri în luna ianuarie

Se pare cã alegerile pentru functia de presedinte a Asociatiei Judetene de Fotbal vor avea loc în luna ianuarie a anului viitor, atunci când cel mai probabil vor fi alesi si cei doi vicepresedinti. Conditiile pe care candidatii trebuie sã le îndeplineascã vor fi anuntate ulterior de conducerea AJF Vaslui.

Seria “Nord”

Moara Grecilor – Magic Deleni

LPS Vaslui – Viitorul Negresti

Smart Negresti – Avântul Zãpodeni

Zãpodeni II – FC Lipovãt

Stefan cel Mare – Avântul Codãesti

Vulturul Bãlteni si FC Gârceni stau.

Seria “Sud”

Juventus Fãlciu – Duda Epureni

Flacãra Murgeni – Olimpia Rosiesti

Dinamic Botesti – FCM Husi

Podgoria Oltenesti – Lunca Banului

FDR Tutova – Olimpia Stãnilesti

Autorom Pãdureni – Dinamo Râsesti

Vitis Suletea va sta.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.