23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Dumitru Dragomir susţine că a vrut să se sinucidă! S-a întâmplat după moartea fiului: Mi-a trecut prin cap această nebunie

Dumitru Dragomir a fost ani la rândul șeful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), iar asupra activităţii acestuia au existat mai multe controverse. Totuşi, fostul șef al LPF a vorbit despre un episod mai puţin ştiut din viaţa personală. Acesta a declarat că a avut un moment în care a vrut să se sinucidă. S-a întâmplat după moartea fiului.

De altfel, Dumitru Dragomir a explicat faptul că nu a fost colaborator al Securității și că gradul militar pe care l-a avut a fost obținut pentru că era președinte de club.

Dumitru Dragomir a declarat că a vrut să se sinucidă după moartea fiului

Prezent la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Dumitru Dragomir a menţionat faptul că a vrut să se sinucidă imediat după moartea fiului său. Totuşi, gândul i-a dispărut repede pentru că şi-a dat seama că are o familie și că trebuie să fie alături de ea:

„După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe țoață lumea, soția mea a fost o sfânta.

Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grijă de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic,” a fost răspunsul lui Mitica Dragomir…https://www.bzi.ro/dumitru-dragomir-sustine-ca-a-vrut-sa-se-sinucida-s-a-intamplat-dupa-moartea-fiului-mi-a-trecut-prin-cap-aceasta-nebunie-4325293?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here