15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

„Dumnezeul” de la Politia Localã: a zvântat în bãtaie un om pentru cã nu a mai vrut sã-i munceascã acasã!!

INCREDIBIL…Un politist local din orasul Murgeni, Nicusor Ticãu, de 45 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru acte de o violentã iesitã din comun! Acesta l-a lovit cu ranga pe Adrian Mãgureanu, de 49 de ani, pentru cã omul nu a mai vrut sã munceascã acasã la el. Victima politistului local a ajuns la spitalul bârlãdean cu rãni serioase, iar agresorul este acum cercetat penal pentru infractiunea de lovire si alte violente. Mai mult, actualul primar al orasului Murgeni a precizat cã este indignat de faptele comise de politistul local Ticãu, fapt pentru care acesta este trimis în fata Comisiei de Disciplinã a institutiei, deoarece comportamentul unui om al legii, fie politist local sau national, trebuie sã fie exemplar nu numai în timpul serviciului, ci în orice împrejurare. Victima politistului bãtãus a precizat medicilor bârlãdeni cã îsi va scoate certificat medico-legal si îl va actiona în instantã pe cel care l-a agresat.

Comisia de Disciplinã a Primãriei orasului Murgeni va fi convocatã de primarul orasului, ing. Eduard Cazacu, deoarece unul dintre politistii locali ai institutiei, Nicusor Ticãu, a comis o infractiune cu violentã. Pe data de 4 decembrie, politistul local Ticãu l-a gãsit pe drumul din satul Sãrãteni, pe Adrian Mãgureanu, de 49 de ani, un cetãtean care s-a aciuat prin zona satului Sãrãteni, suburbie a orasului Murgeni, de ceva timp, desi era din judetul Bacãu. Adrian Mãgureanu muncea la politist acasã, iar sâmbãtã nu s-a prezentat la treabã, iar când s-a întâlnit cu politistul, acesta, nervos, l-a certat. De la ceartã si amenintãri pânã la bãtaie a fost un singur pas si politistul, care avea un corp contondent în mânã, un fel de levier, s-a nãpustit asupra lui Adrian Mãgureanu. Acesta nu a putut reactiona în niciun fel, fiind sub influenta alcoolului, din câte spun martorii. Victima furiei agentului local Ticãu a cãzut seceratã, plinã de sânge si la orele 11.40 s-a fãcut apel la 112. A venit o ambulnatã care l-a transportat la spitalul din Bârlad, unde Mãgureanu a fost diagnosticat cu „plagã tãiatã cu hematom epicranian, plagã tãiatã antebrat stâng si multiple contuzii”, dupã cum a precizat medicul Oana Balbuzan, purtãtor de cuvânt al spitalului bârlãdean. Dupã investigatiile medicale, ieri, 5 decembrie, Mãgureanu a fost trimis acasã, cu recomandãri medicale, acesta urmând sã revinã astãzi, 6 decembrie, pentru a fi examinat de medicul legist, care urmeazã a-i elibera certificatul medico legal. Victima a precizat cã îl va da în judecatã pe cel care l-a bãtut atât de rãu, mai precis pe politistul local Nicusor Ticãu.

Cercetat penal pentru lovire si alte violente, plus Comisia de Disciplinã!

Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui, prin purtãtorul de cuvânt Mihaela Manolache, a precizat cã: „Agresorul este cercetat într-un dosar penal deschis de Politia Orasului Murgeni, în care se fac cercetãri pentru infractiunea de lovire si alte violente. De asemenea, se vor stabili cu exactitate împrejurãrile în care a avut loc fapta si se vor lua mãsurile care se impun”, a precizat Mihaela Manolache. La rândul sãu, primarul orasului Murgeni a precizat cã „Am înteles cã a avut o altercatie, un conflict, unde a lovit cu un corp metalic, levier ceva. S-a întâmplat, asta e, o sã-l bãgãm în Comisia de Disciplinã si o sã vedem ce mãsurã vom lua, chiar dacã fapta s-a petrecut în timpul lui liber! Asta nu-l absolvã de vina cã a avut o conduitã necorespunzãtoare! Conduita unui politist local trebuie sã fie model, conform statutului de politist local”, a precizat primarul Eduard Cazacu.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Sper ca comisia de disciplină să nu-i acorde cumva un premiu de excelență pentru comportare abuzivă…ci două șuturi în fund și desfac rea contractului de muncă.<

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here