spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

După alegeri, vor cădea multe capete din PDL. „Este cel mai dezastruos rezultat pe care l-am avut”

- Advertisement -

Democrat liberalii îşi recunosc înfrângerea în alegeri. Rezultatele proaste nu au surprins pe nimeni iar mai marii partidelor dau vina pe măsurile de austeritate aplicate de Guvernul Boc.

Cu toate astea, nu sunt excluse schimbări la nivelul partidului. Urmează acum o analiză serioasă a rezultatelor, pentru a vedea ce măsuri se impun. Marile surprize au venit de la Bistriţa Năsăud şi Suceava, acolo unde democrat liberalii erau convinşi că rămân pe poziţii.

„Rămân absolut şocat de pierderea Consiliului Judeţean Este cel mai dezastruos rezultat pe care l-am avut, cel mai mare şoc pe care mi l-au produs alegerile acestea. Cred că este nedrept ca Gheorghe Flutur să piardă alegerile judeţene după ce timp de patru ani a gestionat judeţul impecabil, peste 60% dintre primarii judeţului sunt PDL, inclusiv Primăria Suceava. Este totalmente o enigmă cum a putut Gheorghe Flutur să piardă Consiliul Judeţean”, a declarat Ioan Oltean.

Ioan Oltean mai spune că, după rezultatele finale ar putea fi sancţionat de partid fiindcă în Bistriţa-Năsăud PDL a pierdut şefia Consiliului Judeţean şi Primăria Bistriţa, două din obiectivele asumate de filiala în fruntea căreia se află.

Pentru Silviu Prigoană, pierderea primăriei Capitalei nu reprezintă o surpriză. Ba dimpotrivă, el consideră rezultatele drept senzaţionale, pentru că se aştepta să obţină mai puţin. Oricum, îşi păstrează încrederea în PDL.

După înfrângere, urmează o analiză serioasă, care ar trebui să aducă schimbări în partid. Asta nu va presupune şi demisia Elenei Udrea, a dat asigurări purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.