După ce a dansat pe imnuri comuniste, Gabi Crețu a primit susținere de la urmașii politici ai lui Nicolae Ceaușescu

Gabriela Crețu

SPRIJIN… Partidul Socialist Român, de sorginte comunistă, care în anul 2010 încercat să își schimbe numele în Partidul Comunist Român, demers respins de instanță, își exprimă public susținerea pentru candidatura la Senat a Gabrielei Crețu, fosta soție a lui Dumitru Buzatu.

La începutul săptămânii dansa pe dealurile județului, pe melodia Bella Ciao, imnul preferat al comuniștilor italieni. După trei zile, Gabriela Crețu primește susținere din partea comuniștilor români. Partidul Socialist Român transmite, într-un comunicat de presă, că va intra în alegerile parlamentare cu candidați proprii în 27 de județe și le recomandă alegătorilor că la Vaslui, unde formațiunea nu are candidat, să voteze cu Gabriela Crețu.

“Apelul nostru este

‘Proletari din România, uniți-vă! Voi sunteți ultima speranță! După trei decenii de întuneric, votați Soarele, votați Partidul Socialist Român!’

Pentru simpatizanții noștri din cele 14 județe unde nu am putut candida apelul este să voteze conform conștiinței lor: răul cel mai mic sau independenți. Sigur nu vor vota un partid al marii finanțe.

În județul Vaslui facem o excepție: le recomandăm simpatizanților noștri ca la Senat să voteze PSD. Acolo candidează unul din puținii senatori actuali care merită respect. O doamnă care a votat împotriva risipirii banului public pe armament: Gabriela Crețu”, transmit comuniștii români prin intermediul unui comunicat de presă.

“Vocea celor neascultați de putere”

La câteva ore distanță, Gabriela Crețu le-a mulțumit socialiștilor pentru susținere. “Militanții și simpatizanții Partidului Socialist Român din județul Vaslui sunt rugați de conducerea națională a partidului lor să aibă încredere în mine și să mă voteze! (…) Le mulțumesc din suflet pentru recunoașterea unui lucru pe care îl știu toți dar îl tac! Am fost, sunt și voi fi vocea celor pe care nu-i mai ascultă demult cei care dețin puterea! Uneori reușesc să mișc lucrurile! Alteori, nu! Pentru că deciziile se iau întotdeauna cu majoritate de voturi! Iar reprezentanții celor mulți sunt puțini!”, a scris Gabi Crețu pe Facebook, uitând să spună urmăritorilor săi că în cei 16 ani petrecuți în Parlament, partidul său a avut majoritate aproape tot timpul.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ