19.2 C
Vaslui
25-sept.-2022

După ce a ridicat case, Dorian Popa își deschide o nouă afacere de succes. A investit deja 70.000 de euro

- Advertisement -

Dorian Popa câștigă sume considerabile de bani din activitatea sa online, bani pe care i-a investit atât în imaginea sa, cât și în alte afaceri. De exemplu, în Domnești a ridicat un cartier rezidențial în care a băgat, pe puțin, 500.000 de euro. Acum, celebrul influencer și cântăreț vrea să le facă zilele mai frumoase românilor și când vine vorba de „burtică-fomică-păpică”, așa că s-a gândit și la o „shaormică”. Da, e adevărat, Dorian Popa își deschide shaormărie. Nu degeaba a dat 3.000 de bucăți gratis, în săptămânile trecute.

Dorian Popa își deschide shaormărie. A dat deja 3.000 de bucăți gratis!

Artistul își va deschide propria șhaormerie în Domnești, acolo unde are și cartierul rezidențial construit. Se pare că Dorian Popa vrea să transforme zona într-un adevărat city cu de toate, mai ceva ca shaorma pe care vrea să o vândă.

Așadar, implicat cum îl știm, cântărețul se ocupă de absolut tot ce înseamnă această afacere și încearcă să aducă cele mai bune servicii pentru clienți din Domnești. Hatz, Johnuțule!..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dorian-popa-dechide-o-noua-afacere-2207059.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.