spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

După jumătate de an de așteptare, începe procesul bărbatului care și-a înjunghiat prietenul pentru o datorie de 200 de lei

spot_imgspot_img
- Advertisement -
PROCES… După 6 luni petrecute în arest preventiv, Negoiță, acuzat de tentativă de omor, va da piept cu magistrații Tribunalului Vaslui.

LA JUDECATĂ… Arestat, la jumătatea lunii octombrie a anului trecut, Gabriel Negoiță va ajunge, în sfârșit, în fața judecătorilor pentru a răspunde penal. Zilele trecute, instanța a constatat competența materială și teritorială a Tribunalului Vaslui pentru a soluționa cauza. Negoiță va fi judecat pentru tentativă de omor după ce bârlădeanul de 40 de ani și-a atacat, cu cuțitul, un prieten care-i datora 200 de lei. A vrut să-și taie amicul în zona inghinală, dar lucrul acesta nu i-a reușit. În schimb, s-a ales cu mandat de arestare preventivă.

După mai bine de jumătate de an, timp în care procurorii au administrat probe pentru a trimite dosarul în instanță, Gabriel Negoiță va răspunde pentru fapta comisă anul trecut, la jumătatea lunii octombrie. Instanța a constatat competența teritorială și materială a Tribunalului Vaslui pentru soluționarea cauzei, dar decizia poate fi contestată în termen de 3 zile. La final, Gabriel Negoiță va fi judecat, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor după ce, anul trecut, și-a atacat prietenul cu un cuțit. Scandalul dintre cei doi ar fi pornit din cauza unei datorii. Mai exact, victima ar fi avut o datorie de 200 de lei față de Negoiță. Supărat că nu și-a primit banii, Negoiță a pus mâna pe cuțit și a plănuit să-și lovească prietenul în zona inghinală. Planul nu i-a reușit, în schimb s-a ales cu dosar penal și a fost trimis în arest preventiv. “Polițiștii Biroului Ordine Publică Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a lui Negoiță Nicolaie Gabriel, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, în data de 10 octombrie, în municipiul Bârlad. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că la data de 10 octombrie, la ora 09.00, în zona străzii Erou Slt. Marin Lucian, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat, provocându-i o plagă tăiată cu un cuțit în zona inghinală, unui bărbat în vârstă de 34 de ani din Bârlad. Urmare a agresiunii, victima a suferit vătămări corporale și a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale”, spuneau, la acea vreme, reprezentanții Poliției.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.