spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

După mai multe scandaluri și controverse, organizatorii Eurovision anunță că vor reevalua competiţia

- Advertisement -

Organizatorii concursului Eurovision au anunţat că vor reevalua competiţia după ce unele delegaţii participante „nu au respectat spiritul regulilor”, transmite marţi DPA. Evenimentul desfăşurat la Malmö Arena, în Suedia, şi care a fost câştigat de interpretul elveţian Nemo cu piesa „The Code”, a fost afectat de mai multe controverse.

„Regretăm că unele delegaţii prezente la concursul Eurovision din Malmo nu au respectat spiritul regulilor şi competiţia atât la faţa locului cât şi în timpul alocat evoluţiei pe scenă. Am stat de vorbă cu un număr de delegaţii în timpul evenimentului cu privire la diferite chestiuni care ne-au fost aduse la cunoştinţă. Forul de conducere al EBU, alături de şefii delegaţiilor, vor reevalua evenimentele produse la această ediţie a Eurovision la Malmo pentru a merge înainte într-un mod pozitiv şi pentru a ne asigura că valorile reprezentate de acest eveniment sunt respectate de toată lumea”, se arată într-un comunicat al Uniunii Europene de Radio şi Televiziune (European Broadcasting Union – EBU).

Anul acesta concursul Eurovision a fost marcat de descalificări, proteste propalestiniene şi plângeri din partea reprezentantului Irlandei, Bambie Thug. Starul „ouija pop” a obţinut locul 6 în finală, reuşind să readucă în finală Irlanda pentru prima oară după 2018.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/dupa-mai-multe-scandaluri-si-controverse-organizatorii-eurovision-anunta-ca-vor-reevalua-competitia-2792109

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.