spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Dupã penalty, dezastrul (foto)

- Advertisement -

N’Doye a dat cu piciorul calificãrii

OAIE NEAGRÃ… În ciuda scorului înregistrat pe tabela de marcaj, Vasluiul nu a fãcut un meci slab în partida de asearã. Momentul psihologic s-a petrecut în minutul 54, atunci când, la scorul de 1-1, Ousmane N’Doye a ratat o loviturã de pedeapsã. Din acel moment, “galben-verzii” au fost cãlcati în picioare de tãvãlugul otoman.

Cu o echipã mult schimbatã fatã de cea din sezonul trecut, Vasluiul îsi punea mari sperante asearã în experienta unor jucãtori precum Coman, Marius Niculae sau N’Doye. Si culmea este cã, fix unul dintre cei mai experimentati fotbalisti ai nostri si-a îngropat echipa într-un moment ce ar fi trebuit sã îl arunce direct în cãrtile de istorie. Era începutul reprizei secunde atunci când “galben-verzii” au beneficiat de o loviturã de pedeapsã dupã un hent sanctionat de arbitrul Karasev. Desi Marius Niculae a luat balonul pentru a executa lovitura de pedeapsã, N’Doye a confiscat mingea si a insistat sã tragã el. A plecat din start nehotãrât, s-a oprit în drum spre punctul cu var, a tras slab si a fost intuit de portarul Volkan Demirel. Senegalezul a enervat pe toatã lumea, de la suporteri, care l-au huiduit în momentul schimbãrii, si pânã la antrenor sau patron. Adrian Porumboiu a avut doar cuvinte dure la adresa cãpitanului echipei sale. “N’Doye este un fotbalist de cabare. Dacã nu stii sã bati, nu te bãga. Nu îi ziceam nimic dacã trãgea la zece metri de poartã, dar sã dai pasã cu latul la portar?! A fost o smecherie ieftinã. Putea sã batã Marius Niculae, Sânmãrtean…”, a declarat Adrian Porumboiu. Si Marius Sumudicã, dar si Marius Niculae au confirmat cã N’Doye a bãtut de capul lui acea loviturã de pedeapsã. “Ousmane a decis sã batã acel penalty. Si eu puteam sã ratez, cine stie.”, a spus si Niculae.

Marius Niculae cere rãbdare

“Suntem foarte multi jucãtori noi, stiu cã nimeni nu are rãbdare, dar ãsta este adevãrul. Dacã fãceam 2-1, nu mai pierdeam calificarea. Peste trei zile ne asteaptã un meci greu si nu avem timp sã ne plângem.”

Porumboiu: “Am pierdut ca niste prosti!”

“Am pierdut ca niste prosti! Am intrat în joc foarte bine, au fost 25 de minute de joc foarte bun. Dacã era 2-1 atunci puteam spera. M-am bazat pe jucãtorii cu experientã, dar ei au fost începãtori. Coman a gresit si el la niste goluri. Le transmit tuturor cã la Vaslui nu e azil. “

Coman: “Suntem vinovati cu totii”

“Suntem supãrati, suntem dezamãgiti cu totii deoarece a fost o sansã mare pentru noi, o sansã unicã. Acestea sunt momente din viata unui jucãtor, trebuie sã treci si peste astfel de lucruri, dar trebuie sã trecem peste aceste dezamãgiri deoarece urmeazã si alte meciuri importante. Tot ce am spune noi acum nu mai are nici o valoare, nu Ousmane este vinovat cã am gresit în aceastã searã, cu totii suntem vinovati, dar asta este viata, trebuie sã ne revenim si sã câstigãm duminicã. Ne-a lipsit foarte mult sansa, ne-au lipsit mai multe lucruri…suntem într-un moment greu, într-un moment dificil”, a declarat Danut Coman.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.