17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

DUPÃ RÃZBOI, CARO SE ARATÃ

- Advertisement -

Lopez Caro îsi umflã muschii si râde de Viorel Hizo

DUEL DE LA DISTANTÃ FC Vaslui a fost mai aproape ca niciodatã de câstigarea primului titlu din istorie, dar a clacat fix când nu trebuia. “Galben-verzii” au avut mai multe sanse de a urca în clasament, dar de fiecare datã s-au împotmolit. Frustrarea acestui final de stagiune a lãsat urme adânci în constiinta lui Viorel Hizo, cel care s-a declarat extrem de mâhnit de ratarea obiectivului. Din Spania, cel considerat “groparul” Vasluiului, Lopez Caro îl felicitã pe succesorul sãu, dar spune cã dacã el ar fi rãmas pe bancã, “galben-verzii” ar fi câstigat campionatul la pas.

Viorel Hizo a preluat Vasluiul înainte de etapa a 11-a de la Lopez Caro, galacticul lãsându-i pe “galben-verzi” pe pozitia a sasea, la sapte puncte de liderul de atunci, Otelul Galati. Zestrea de doar 15 puncte, din 30 de posibile, si eliminarea rusinoasã din Cupa României au însemnat sfârsitul pentru tehnicianul iberic adus cu surle si trâmbite în Moldova. “Dulãul” a început cu dreptul, a zdrobit-o pe CFR, cu 5-3, si a fãcut o serie bunã de partide, singura înfrângere 17 meciuri fiind cea în fata Timisoarei. Fuleul “galben-verzilor” s-a redus treptat pe final, acestia neputând sã profite în mai multe rânduri de pasii gresiti ai contracandidatelor pentru a putea urca în clasament. Greselile de arbitraj, dar si greselile propriei echipei l-au scos din minti pe Hizo, care dupã meciul de la Astra a declarat,cu lacrimi în ochi, cã echipa sa nu mai poate câstiga campionatul.

Caro îl înteapã pe Hizo

Plecat pe usa din dos înapoi în Spania, cel de numele cãruia se leagã startul dezastruos de campionat spune cã a urmãrit evolutia fostei sale echipe si crede cã dacã ar fi primit mai multã încredere ar fi putut-o duce pe FC Vaslui pe prima treaptã a clasamentului. “Îl felicit pe domnul Hizo pentru ce a fãcut la Vaslui, dar eu dacã as fi rãmas acolo as fi câstigat campionatul,” a declarat Lopez Caro. Actualul antrenor, Viorel Hizo nu a comentat perioada de dinaintea sa si a spus cã este multumit de rezultatele “galben-verzilor” din mandatul lui. “Eu îmi analizez performantele mele de care sunt foarte multumit. Lopez Caro a obtinut 50% din punctele posibile. Probabil dacã obtinea 55%, acum eram campioni. Dar asta e, am avut sansa de mai multe ori sã urcãm în clasament.” – Viorel Hizo.

Hizo: “Am sã îmi reprosez multe!”

Lopez Caro: “Dacã rãmâneam, câstigam campionatul!”

BILANT 15 puncte a obtinut Lopez Caro în 10 meciuri în Liga I.

50 de puncte a acumulat Viorel Hizo de la instalarea pe banca tehnicã a “galben-verzilor”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.