spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Dureros: Diana luptã cu cancerul la doar trei anisori! (FOTO)

- Advertisement -

APEL…La doar trei anisori, Diana duce o luptã incredibilã împotriva unui adversar nemilos – cancerul. În corpul unui copilas de numai 3 ani se duc, secundã de secundã, bãtãlii nesfârsite. Nici pãrintii nu îsi explicã puterea de care dã dovadã fetita lor, de mai bine de un an de zile. „Sincer, nu stim de unde are puterea, rezistenta de a trece prin toate. Dupã prima sedintã de chimioterapie, a avut hemoragie internã. Cu greu au reusit medicii sã o stabilizeze. Am început tratamentul în iunie, iar pânã în august ea nu putea sã stea singurã în picioare. Trei luni de zile de la începerea tratamentului agresiv copilul meu nu a putut vorbi, nu putea nici mãcar sã plângã, doar deschidea gura si scotea un sunet de scâncit si îi curgeau lacrimi pe obraji. A fost cumplit! Sã îti vezi copilul îndurând atâta suferintã este sfîsietor!”, ne-a povestit George, tatãl Dianei. George este militar de meserie, stie sã strângã din dinti si sã meargã mai departe. Cu un venit limitat si cu un alt copil rãmas acasã în grija bunicilor, familia se confruntã cu o povarã financiarã considerabilã: 18.000 de euro! Diagnostic: Tumoara retroperitoniala Neuroblastom în stadiu recidivat. Tratamentul îl va efectua la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù”, Italia.

Cosmarul familiei Pericleanu a început anul trecut în varã, când Diana a început sã slãbeascã din senin într-un ritm alert. „Nu se mai juca. Începuse sã doarmã foarte mult, la modul cã dupã ce se trezea mânca si, în jumãtate de orã, adormea iarãsi pe unde apuca. Ne-am îngrijorat extrem de tare când, în doar o sãptãmânã, a slãbit asa dintr-o datã într-un ritm alarmant, iar burtica ei se umfla inexplicabil”, a mai spus tatãl Dianei. Dupã efectuarea unei ecografii, pãrintii au primit diagnosticul devastator – Diana suferea de cancer. Vestea i-a lovit ca un trãsnet, iar Diana a devenit peste noapte o micã luptãtoare în fruntea unei bãtãlii pe care nimeni nu o putea anticipa. Au urmat luni de tratament si operatii peste operatii. Douã tumori gigant au fost extirpate din corpul firav al Dianei, însã boala nu s-a lãsat înfrântã.  Nici pãrintii Dianei nu s-au dat bãtuti. Când toate tratamentele s-au epuizat în tara lor, George si Anamaria au cãutat ajutor în strãinãtate. O clinicã din Italia le-a venit în ajutor. În baza unei asigurãri medicale încheiate de tatãl micutei luptãtoare la Roma, Diana are sanse reale sã cîstige bãtãlia cu celulele rele care i-au invadat corpul.  „Am început deja o serie de proceduri medicale complicate, inclusiv chimioterapie si imunoterapie. Desi analizele sunt îngrijorãtoare, starea ei generalã este bunã, iar noi ne pãstrãm speranta într-un viitor împreunã”, ne-a mãrturisit tatãl micutei Diana.

Ajutor pentru sprijin! Este nevoie de 18.000 de euro!

George este militar de meserie, stie sã strângã din dinti si sã meargã mai departe. Familia sa are însã nevoie de sprijin financiar pentru cazare, transport si alte cheltuieli inevitabile o datã cu transferul în strãinãtate. Cu un venit limitat si cu un alt copil rãmas acasã în grija bunicilor, familia Dianei se confruntã cu o povarã financiarã greu de dus: 18.000 de euro.  „Chiar în cele mai întunecate momente, când speranta pare a fi o fãrâmã, noi credem. Credem în bunãtatea oamenilor si în puterea iubirii.” Sperã mama fetitei grav bolnave, Anamaria Pericleanu.

„În ciuda tuturor provocãrilor, Diana si familia ei nu renuntã. Cu speranta cã pot aduce zâmbetul si bucuria înapoi în viata micutei lor luptãtoare, ei se bazeazã pe ajutorul si generozitatea celor din jur. În aceastã perioadã dificilã, fiecare contributie conteazã. Cei care doresc sã sprijine familia Dianei în aceastã luptã pot face donatii în conturile Asociatiei <<Salveazã o inimã>>. Diana, o micutã luptãtoare de doar trei ani, ne aminteste cã viata este o comoarã nepretuitã si cã, prin solidaritate si iubire, putem depãsi cele mai mari încercãri”, a precizat si Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei <<Salveazã o inimã>>.

Pentru donatii, accesati linkul: https://salveazaoinima.ro/diana-pericleanu/

Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZà O INIMÔ

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Chemoterapia este tratament cu insecticid … mergeti pe tratamente naturiste , dieta Gerson , etc … ati lasat criminalii in halate albe sa o hacuiasca si sa o inece in insecticid…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.