spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
26-feb.-2024

Dusmanii pubelelor

- Advertisement -

JENANT „Vitejii” Husului si-au gãsit cu cine sã-si mãsoare fortele, pe timp de noapte: cu pubele si containerele de gunoi ori cu bãncile sau toaletele ecologice din parcuri! Investitia de miliarde de lei a municipalitãtii nu se aflã în nesiguratã pe strãzile orasului, de vreme ce rar existã o dimineatã în care angajatii Primãriei sã nu constate noi pagube.

STRICÃCIUNI Desi fac parte dintr-o investitie costisitoare a Primãriei Husi, fãcutã pentru curãtenia orasului, dotãrile Serviciului de Salubrizare a Husului sunt distruse de unii localnici, mai putin obisnuiti cu civilizatia. Fie cã e vorba despre containere sau cosurile stradale, obiectele nu sunt „iertate” si, peste noapte, se gãseste cineva sã le rãstoarne sau sã le distrugã, pur si simplu. „Serviciul de Salubritate s-a înfiintat si functioneazã ca Husul sã fie un oras curat, un oras frumos. S-au cumpãrat cosuri stradale noi, s-au amenajat spatii de depozitat gunoiul în containere, s-a fãcut apel la populatie sã pãstreze curãtenia, dar fãrã prea mare efect. Cosurile sunt lovite cu picioarele si distruse, containerele sunt de metal, dar sunt rãsturnate, botite. Gunoiul se împrãstie, iar muncitorii fac treabã de douã ori pe un loc. Unii nu înteleg cã toti trebuie sã avem grijã de curãtenie, dacã vrem sã avem un oras curat”, au spus reprezentantii Primãriei.

Supravegherea video a urbei, o sansã de-ai prinde pe rãufãcãtori!

SOLUTII Nici parcurile nou amenajate n-au scãpat de furia… lunaticilor! La momentul de fatã, putine mai sunt toaletele ecologice functionale, în parcurile orasului. „Usi rupte, mânere lipsã, iar în interior o mizerie de nedescris. Noi am tot fãcut curat, dar dacã oamenii nu vor sã aibã grijã, nu se poate tine curãtenia. Pãcat de investitie, s-au bãgat foarte multi bani, primarul Ciupilan si Consiliul Local au vrut sã facã ceva bun pentru oras, dar dacã oamenii sunt cum sunt, unii din ei, asta este. Probabil trebuie întãritã paza, dar nu poti pune un jandarm la fiecare container de gunoi. Poate cu supravegherea video pe care vrea sã o monteze Primãria, indivizii vor fi gãsiti si amendati mai repede”, au mai spus reprezentantii administratiei locale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.