Ea e cea mai bogată cântăreață din lume! A spart toate topurile! E pe primul loc în clasamentul Forbes, le-a întrecut pe Madonna şi Beyonce

A fost făcut public clasamentul care răstoarnă tot. Se pare că topul Forbs o pună pe primul lor pe Riahanna în lista celor mai bogaţi cântăreţi din lume.

Cântăreaţa care a spart toate topurile. Aceasta a reuşit să le depăşească pe Madonna, Beyonce şi Jennifer Lopez.  Rihanna îşi măreşte portofoliu imobiliar. Artista a mai cumpărat o proprietate în Beverly Hills de 10 milioane de dolari. Aceasta se află lângă conacul de 13,8 milioane de dolari, pe care l-a cumpărat acum trei luni. Reşedinţa principală a vedetei rămâne, cel puţin pentru moment, un apartament din complexul exclusivist The Century.

Cea mai mare parte din averea cântăreţei Rihanna provine din turneele şi vânzările sale de discuri. Ea este şi coproprietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty. După debutul ei fulminant pe scena muzicală internaţională în 2003, cântăreaţa originară din Barbados s-a implicat serios şi în afaceri, un mare succes financiar înregistrând după ce şi-a lansat propria marcă de produse de machiaj, Fenty Beauty – în colaborare cu grupul francez LVMH -, în septembrie 2017, pe internet şi în magazinele din lanţul Sephora.

Brandul Fenty Beauty, înfiinţat în urmă cu doar 15 luni, a generat o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018. De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii. Magazinul online al acesteia a fost inaugurat pe 29 mai. Dincolo de implicarea în lumea modei, cântăreaţa a lăsat să se înţeleagă că va lansa în acest an şi un nou album, un material discografic cu influenţe reggae. …https://www.romaniatv.net/cantareata-care-a-spart-toate-topurile-vedeta-este-pe-primul-loc-in-clasamentul-forbes-si-le-a-intrecut-pe-madona-si-beyonce_5433813.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ