Ea este cea mai bătrână infractoare din Iaşi! Are 74 de ani şi a fost arestată după ce a jefuit o femeie de 84 ani

Polițiștii ieșeni au identificat o femeie bănuită de tâlhărie calificată. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o femeie de 74 de ani, din județul Suceava, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Surse din cadrul anchetei au precizat că femeia în vârstă de 74 de ani i-ar fi pus somnifere victimei și astfel a reușit să o jefuiască.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 22 februarie 2021, după ce ar fi fost primită în locuința unei femei de 84 de ani, i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil și două eșarfe, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 2.500 de lei.

La data de 2 martie 2021, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul I.P.J. Cluj, femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind condusă la audieri la sediul Poliției Municipiului Iași.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 2 martie 2021, femeia a fost reținută de polițiști ieșeni pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iași.
La data de 3 martie 2021, aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.
Cercetările continuă. …https://www.bzi.ro/o-femeie-de-74-ani-din-suceava-banuita-de-talharie-calificata-procurorii-ieseni-propun-masura-de-arestare-preventiva-4139464?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ