Ea este una dintre femeile căreia trebuie să-i mulțumească fiecare ieșean în parte! A fost scuipată și umilită pentru că mătură străzile din Iași pentru a-și câștiga pâinea. Lili, una dintre cele mai vechi angajate de la Salubris

Liliana Coțofană are 51 de ani și lucrează din anul 2002 la Salubris, firma de salubritate a Primăriei Iași. Liliana este un angajat exemplu și este cel mai bine plătită măturătoare din companie. Directorii firmei au doar cuvinte de laudă la adresa femeii. Liliana a ales să se angajeze ca măturătoare, deoarece nu se mai descurca cu banii. A fost umilită și jignită de nenumărate ori!

Liliana Coțofană este cea mai apreciată și bine plătită angajată la compania Salubris. Femeia are 51 de ani și lucrează de aproximativ 20 de ani la această societate. Liliana a ales să lucreze la Salubris după o perioadă în care nu a mai avut de muncă și nu se mai descurca cu banii. După o perioadă în care a locuit în Craiova, a fost nevoită să se întoarcă în orașul natal, Iași. În prezent, Liliana Coțofană este omul de încredere al companiei și primește cele mai mari recompense pentru munca prestată.

„Eu lucrez la stradă, ca măturător. Am început să lucrez la Salubris în anul 2002, la vârsta de 32 de ani. Eu am făcut școala profesională și am avut meseria de instalator, făceam instalații sanitare. M-am căsătorit cu un bărbat de la Craiova, am plecat la el acasă și am locuit acolo 12 ani! În Craiova am lucrat la Cooperativa Agricolă de Producție (CAP), iar după ce aceasta a fost desființată, nu am mai avut unde să muncesc și nu am avut decât să mă retrag în orașul meu natal.
Ca instalator, după Revoluție, mai ales ca femeie, nu mă mai primea nimeni. Mi-am dorit să lucrez la Salubris și sora mea a fost cea care m-a ajutat să mă angajez, pentru că și ea muncea acolo. M-am angajat imediat după ce m-am întors de la Craiova. Mereu primesc salariu la timp și sunt foarte mulțumită, prefer să lucrez în weekend, pentru că se plătește dublu”, a declarat Liliana Coțofană, lucrător Salubris.

Liliana Coțofană: „Pe stradă am fost jignită de nenumărate ori, pentru simplul fapt că sunt măturătoare. Am fost înjurată, scuipată și înjosită fără motiv”

Angajații de la Salubris sunt catalogați de cele mai multe ori ca având niște meserii rușinoase. Liliana Coțofană nu mai este afectată de răutățile gratuite ale oamenilor și își vede de muncă. În tinerețe a suferit din cauza oamenilor care o criticau, dar astăzi este o femeie puternică, este mamă și bunică. Salariul atrăgător este unul din motivele pentru care nu a renunțat la această meserie. …https://www.bzi.ro/ea-este-una-dintre-femeile-careia-trebuie-sa-i-multumeasca-fiecare-iesean-in-parte-a-fost-scuipata-si-umilita-pentru-ca-matura-strazile-din-iasi-pentru-a-si-castiga-painea-lili-una-dintre-cele-mai-4144045?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ