spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Echipa Atletic Club Bârlad – U 12, pe podium la „Cupa Eforie” ! (FOTO)

- Advertisement -

JUCÃTORI MINORI … DAR BUNI! Echipele de fotbal U12, U13 si U14 legitimate la Atletic Club Bârlad au participat la Cupa Eforie, desfãsuratã în statiunea Eforie Nord. Antrenati de Victor Cozma, fotbalistii U12 au obtinut cea mai bunã clasare dintre „atletici”, respectiv locul trei. În plus, jucãtorul Rares Berzinteanu, de la aceeasi grupã de vârstã, a fost desemnat golgheterul turneului.

În perioada 30 iulie – 5 august, Complexul Marea Neagrã din statiunea Eforie Nord a gãzduit o competitie de fotbal adresatã jucãtorilor din grupele mici. Printre numeroasele echipe din tarã si Republica Moldova, s-au regãsit si trei din Bârlad, toate legitimate la Atletic Club Bârlad, respectiv echipele de U12 (jucãtori nãscuti în 2011), U13 (nãscuti în 2010) si U14 (nãscuti în 2009), pregãtite de antrenorul Victor Cozma.

„O delegatie formatã din 45 persoane (34 copii si 11 pãrinti) s-a deplasat în statiunea Eforie Nord pentru a participa la Turneul Eforie, organizat în Complexul Marea Neagrã. Aici, grupele de copii nãscuti în anii 2009, 2010 si 2011 au avut un program încãrcat, dimineata disputându-si meciurile, iar dupã-amiaza s-au bucurat de oferta litoralului românesc: plajã, baie in mare, fotbal pe plajã). Pe parcursul turneului, Atleticii de la U14 au avut evolutii oscilante, la final acestia clasându-se pe locul 5. La U12, au fost 6 echipe, acestea disputându-si jocurile in sistem „fiecare cu fiecare”. Astfel:

– Sparta Techirghiol – Atletic Bd 1-2

 – Atletic Barlad – Real New Bucuresti 3-3

 – Academia Mãgura Cisnãdie – Atletic Bd 1-1

 – ACS Heniu Lesu – Atletic Bd 0-3

 – CS Eforie – Atletic Bd 3-0

În urma acestor rezultate, grupa U12 s-a clasat pe locul III, în urma CS Eforie (loc 1) si Real New Bucuresti (loc 2). Ultimul joc al turneului a fost între echipa noastrã si CS Eforie, înaintea acestui joc noi având locul 2 asigurat. Dar, in penultimul joc, ACS Heniu Lesu – Real New Bucuresti au terminat 3-1, antrenorul echipei bucurestene a fãcut o contestatie si a castigat meciul cu 3-0 la masa verde. Astfel, noi pierzând ultimul meci (în prima repriza, terminatã 0-0, echipa din Eforie nu a ajuns la poarta noastrã, a doua reprizã acestia având 3 suturi pe poartã concretizate în goluri) a fãcut ca echipa din Bucuresti sa ne egaleze la puncte în clasament si sã ne depãsescã cu un gol la golaveraj. Golgheterul competitiei la aceastã categorie a fost jucãtorul nostru Rares Berzinteanu. Per ansamblu a fost un turneu reusit, îmbinând utilul cu plãcutul, având experiente diverse, adversari noi si terenuri necunoscute, fortîndu-ne sã ne adaptãm diferitelor situatii apãrute. Oaspetele de seamã la acest turneu a fost binecunoscutul Helmut Duckadam, de la care copiii au primit autografe si cu care au fãcut poze”, a precizat Victor Cozma, antrenorul copiilor de la Atletic Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.