Ecograf cu bucluc: un tatã din Husi, convins cã va fi tatã de bãiat, a primit în dar de “Mihail si Gavriil”… cea de-a patra fetitã!

NOROC… Scãderea dramaticã a natalitãtii în tot judetul, inclusiv la nivelul municipiului Husi, face ca nasterea oricãrui copil sã fie un motiv de mare bucurie! Surpriza este însã cu atât mai interesantã atunci când pãrintii, desi au fãcut ecograf si au stiut pe aproape toatã durata sarcinii cã vor avea un voinic de bãietel, de pildã, pregãtindu-se în acest sens, cu toate cele necesare, situatia sã fie cu totul alta, în ziua cea mare.

Este si cazul unei familii din Husi, al cãrei copil s-a nãscut chiar în ziua Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, la Spitalul municipal “Dimitrie Castroian” din Husi. Pãrintii erau siguri cã voi avea un bãietel, însã, când colo, în viata lor a apãrut o mândrete de fetitã! “Sã nu vã încredeti pe deplin niciodatã în ecograf, cã nu o nimereste. Eu am pãtit-o! Nouã ni s-a spus cã vom avea un bãietel. M-am bucurat foarte mult, cãci eu mai am trei fetite. Dar când colo, la Maternitatea din Husi, la nastere, am aflat cã sotia a adus pe lume tot o fetitã, frumoasã, voinicã, sãnãtoasã. Bucuria a fost la fel de mare, cã e fata noastrã, are o greutate de 3,400 kg, dar m-am gândit cã, totusi, ecograful mai minte”, a spus tatãl micutei. Aceasta a primit numele Daria Mihaela. Mama fetitei a spus cã în Maternitate mai erau douã viitoare mãmici, care asteptau sã nascã. “Fetitã sau bãiat, nu conteazã. Sã fie sãnãtosi si sã se bucure pãrintii de ei. Acum cã ecograful te pãcãleste niste luni de zile si dai bani degeaba, asta e. Se mai întâmplã. Atâtea luni am spus cã voi fi si eu, în sfârsit, tatã de bãiat, dar Dumnezeu a zis cã trebuie sã fiu tatã de patru fetite. Sunt fericit, numai sãnãtoase sã-mi fie toate”, a spus tatãl.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ