spot_img
13.4 C
Vaslui
08-iun.-2023

Edi Glugã a vrut sã fie pentru o zi Floriol cel Rãutãcios | PAMFLET

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Edi Glugã a vrut sã testeze pe propria piele dacã poate fi precum Floriol. Si-a tras freza pe spate, specificã unui paparazzi, si s-a apucat de fãcut poze la un eveniment public. Apoi, neinspirat, a interpretat un instantaneu, în stilul marelui ziarist Floriol si a pus concluziile pe FB. Ce a iesit, probabil stie tot judetul, fiindcã vorba jurnalistului: „Asa ceva nu s-a mai vãzut la noi în Vaslui!”. A fost luat la rost, chiar de cea pe care acesta o considera victima asupritorilor de la USR. Subiectul a fost unul extrem de simplu. Purtãtorul de vorbe de la institutia unde lucreazã useristul a avut proasta inspiratie sã vinã la acel eveniment cu o umbrelã rosie, care avea circumferinta un pic peste medie si, fiind în rândul doi, asa cum îi șade bine unui consilier de imagine, l-a acoperit si pe unul dintre sefii ei directi. Cum omului îi picura în cap apa care se strângea pe umbrelã, purtãtoarea de vorbe a decis sã încline un pic umbrela pentru a-si acoperi seful, iar Glugã al nostru a interpretat acest gest drept unul revoltãtor. L-a luat pe bietul userist la rangã, acuzându-l cã a obligat-o pe biata fatã sã-i tinã umbrela deasupra capului.

Noroc cã purtãtorul de vorbe, jos pãlãria, a intervenit în expozeul lui Glugã si l-a fãcut de cacao, spunându-i ca la usa cortului cã nimeni nu a obligat-o la nimic. Ne întrebãm, dacã în locul useristului ar fi fost un pesedist, Glugã ar mai fi scris pe FB cã oficialitãtile îsi obligã consilierii sã le tinã umbrela la evenimentele publice?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. Ce a iesit, probabil stie tot judetul, fiindcã vorba jurnalistului: „Asa ceva nu s-a mai vãzut la noi în Vaslui!”.
  Serios?
  Pe cuvant ca nu stiu „ce a iesit” si nici nu ma intereseaza! In plus, habar n-am cine-s astia si ma doare-n dos de ei. Doar voi, ziaristii, le dati importanta. Pentru noi, „boborul”, sunt niste purtatori de tanga carora, daca le pui o sapa-n mana, isi reteaza cu ea degetele de la picioare.

 2. Expozeul de mai sus lasa expozantul intr o nuditate rubensiana aratand greutatea formelor sau forma greutatii…Vorbitul la masa candva era interzis..vorbitul in public dogmatic..vax albina

  • Argumentînd si susținând,
   prin urmare, presa joaca un rol predominant intr-un stat de drept.
   Protectia libertatii de exprimare in domeniul presei este o conditie esentiala pentru garantarea unui regim politic democratic si pentru dezvoltarea fiecarei persoane.
   Mai mult, libertatea de exprimare priveste si informatiile care lovesc, socheaza sau nelinistesc, nu numai informatiile care sunt primite favorabil sau considerate inofensive.

 3. Original si indigen!
  Are carisma si bun simt de aia a mirosit ce se intampla!
  Vorba voastră, muscati Nu stiti peste nici un moment!
  Doar prins în malaxorul câinilor care musca rau!
  Totul are un timp. Roata se învârte nu sta n loc.
  Istoria o demonstreaza doar cei cu burta plină nu simt si nu vad.
  Trebuie să ai o finete mentala pentru a desluși mai mult decat acum.
  Conform funcțiilor psihice atât în ​​condiții de bunăstare, cât și de suferință sau disconfort psihic al semenilor, datorită dinamicii subiective de mediu și / sau relaționale .
  Nu mulțumiti multimea doar cu muscaturi de ale voastre, pamfletarilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.