Edi Popica și-a inaugurat cabinetul parlamentar, cu Buzatu pe post de clovn (FOTO, VIDEO)

FESTIV… Deputatul PSD Eduard Popica și-a făcut de ziua sa un cadou inedit! Și-a inaugurat sediul cabinetului său parlamentar din Bârlad cu mare alai. Colegii de partid și ziariștii au fost primii invitați la … „audiențe”, fiind întâmpinați cu un pahar de șampanie și un pișcot. Nu a lipsit nici șeful său de partid, Dumitru Buzatu, care nu a renunțat  la zeflemeaua-i caracteristică, gratulându-i  pe jurnaliștii  prezenți  la eveniment  cu expresia: „adunătură de ziariști”. A încercat apoi să o dreagă, dar fără succes, însă  rânjetul de pe figură indica faptul că încă era  tare mândru de mojicia nevinovată pe care a „scăpat-o”, fără să vrea. Noroc  de  gazdă, deputatul Popica, care din postura de aniversat a mutat discuția pe un alt făgaș, amintind  de inițiativa celor de la putere de a desființa Secția de Investigare a Magistraților. Petrecerea și dansul, cel mai probabil, au fost la pensiunea Mira, care aparține familiei deputatului, departe de ochii lumii și de Covid.

Cu un impresionant alai pesedist, Edi Popica și-a inaugurat cabinetul parlamentar. La marele eveniment  au participat, ca invitați speciali, președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, însoțit de secretara sa, vicepreședintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan, deputații  Adrian Solomon și Irinel Stativă, fostul primar, Constantin  Constantin, plus toată crema ziariștilor de partid din Vaslui! Fascinat de atmosfera prietenoasă, Buzatu a exclamat când a văzut că printre jurnaliștii de casă s-au infiltrat și „ticăloșii” din presa independentă: «Nu știu dacă invitația mea aici a fost inspirată, cunoscând „buna” mea relație cu presa. Eu,  de când  am intrat aici și am văzut, mi-am spus: „Băi, ce adunătură de ziariști e asta, așa de mare? Ce mare eveniment este aici, că e deschiderea unui cabinet parlamentar, nu campanie electorală! Chiar m-am mirat când am văzut», a spus Dumitru Buzatu, tendențios la adresa presei și zeflemist. A trecut apoi la atacurile politice, îndreptate împotriva celor care guvernează acum, felicitând într-un final pe deputatul Popica pentru deschiderea cabinetului, dar și pentru aniversarea sa, urându-i „La mulți ani”. La cuvânt au urmat Adrian Solomon, apoi Irinel Stativă și  vicepreședintele  CJ Vaslui, care au ținut trena șefului, lansând mesaje războinice împotriva „teroriștilor din PNL și USR PLUS”.

Buzatul a făcut o criză de autosuficiență, arătând o suferință de … fractură logică

Dumitru Buzatu

PLIN DE SINE…La „secțiunea” de întrebări, Dumitru Buzatu a fost solicitat să explice mai în amănunt, ce înseamnă expresia  „adunătură de ziariști”. În loc de explicații, Dumitru Buzatu a făcut exact ceea ce știe el mai bine : să amenințe jurnaliștii de la Vremea Nouă cu judecata! „Ce-am zis, rămâne  zis!! De-acuma, dezbateți voi ce am zis! Dacă vedeți ceva rău, să știți că n-a fost în intenția mea! Când vezi mai multă lume, care nu este ordonată într-un anumit fel, potrivit unui regalument,  potrivit realizării unor atingeri, ce poți să spui? O adunătură, o adunătură de persoane. Dar, îți pun acuma eu ție o întrebare: Ați scris voi mai multe articole, în care ați descris că eu aș face afaceri veroase sau oneroase cu colonelul Mihoci! Ce legătură am eu cu colonelul? În legătură cu Dodeștiul! Am spus că orice relatare de acest gen o voi ataca în instanță! Că acuma sunt pensionar și am timp să fac acest lucru, împotriva celor care fac așa ceva, în mod constant, de ani de zile!”, a tunat liderul de la Consiliul Județean, amintindu-ne de Băsescu în perioada când striga disperat „Antena 3 e aici?”.
4 COMENTARII

  1. Jud. Vaslui arata exact ca buzatu…..cred ca nu o sa poata niciodata sa se gandeasca cum ar fi sa aiba o dezvoltare economico-sociala ca Bihor.

  2. Pai are de unde ca a furat de la drumul strategic…. Asa tata asa fiu, tacsu a distrus ferma de vite de la Oprisita și și-a construit propria pușcărie la Laza… A da are balta de la Pușcași peste 😁

LĂSAȚI UN MESAJ