spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

EDITORIAL | Cu toții, la statuie!

- Advertisement -

PĂCĂLIȚI… Pe vremuri, după ce echipa de fotbal FC Vaslui obținea câte un rezultat important în întrecerile europene, sute de suporteri galben-verde se strângeau la statuia din centrul municipiului Vaslui pentru a sărbători victoria. Vremurile au trecut, echipa de fotbal a dispărut din peisaj, însă sportul continuă să genereze aceleași emoții. Azi nu mai avem echipă de fotbal în cupele europene, avem echipă de handbal în campionatul național, nu-l mai avem pe Wesley, însă îl avem pe Acatrinei, iar salariile sportivilor nu le mai plătește Porumboiu din buzunarul lui, ci le plătim noi, din buzunarele noastre. La fel ca la fotbal, și la handbal ambițiile sunt mari, de aceea în fiecare an, Primăria Vaslui tot mărește bugetul, în speranța că poate ajungem să ne luptăm și noi pentru prima parte a clasamentului. Anul acesta, CMS Vaslui a avut cel mai mare buget din istorie, dar și un obiectiv pe măsură, locurile 7-9 în Liga Zimbrilor. Am terminat campionatul pe locul 12, iar asta se traduce cu ratarea obiectivului. La fotbal, când o echipă își propune să joace în cupele europene și termină competiția pe loc de baraj pentru menținere în același eșalon valoric, pleacă cam toți din club, de la maseur până la președinte, pentru că niciun patron nu acceptă o asemenea bătaie de joc la adresa banilor lui. La o echipă de handbal finanțată din bani publici, lucrurile stau cu totul altfel. Nimeni nu pare să răspundă, nimeni nu e dat afară, nicio măsură nu se ia. Ai noștri s-au întors “victorioși” de la Făgăraș, iar pe contul de facebook al clubului plouă cu felicitări, de zici că am câștigat Liga Campionilor. Liga nu o puteam câștiga nici dacă jucam cu 12 jucători pe teren. Însă un loc 9 în clasamentul Ligii Zimbrilor puteam obține. Ne-a demonstrat-o CSM-ul din Bacău, care, cu un buget mult mai mic decât al nostru, a terminat campionatul pe locul 6! La Vaslui au fost asigurate toate condițiile, de la salarii plătite la timp până la psihologi angajați să ridice moralul celor căzuți. Nu prin baruri, din cauza alcoolului, ci mental, din cauza înfrângerilor! Una peste alta, peste un milion de euro s-au cheltuit în acest sezon, ca la finalul lui noi să ne bucurăm că mai jucăm încă un an în Liga Zimbrilor! Bucurii foarte mici pe cheltuieli foarte mari. Haideți, cu toții la statuie, că din nou am luat o mare… țeapă!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Daca nu o ia un privat, echipa ar trebui sa fie desființată…nu plătim niste trepăduși, sa facă bani pe spatele nostru. La privat, acolo pot face ce vor.

    • din banii aia se putea deschide Un strand ultramodern….ca tot nu avem unul făcut de primărie…doar piscină curului de la ” bitelii” nu ti vine sa crezi ca nu au reușit să deschidă standul ala jegos de peste 10 ani…de zile….dor este o groapă cu apa…( groapă deja este facuta) si eventual niste scânduri ca sa stai la dos…cand ploua, pentru iarna ar fi c-am prea mult….sa fie facut…mai bine il lasa pe buticari de la Silber Mall sa faca bani în loc să i faca primăria….Vaslui…ca tot este nevoie de bani…dar iarna avem o altă magarie…cu iluminatul de sărbători…la care sunt abonate firme private cu patroni hoti care se înfruptă din banul public.Nu ati fost în stare să deschideți un strand în stația ani și acum vreti votați? Sa va voteze dracu.poate faceti domnilor un articol cu ” obiectivele de recreere” Cinematograful Independenta, Standul….macar daramati de tot si lăsați să crească iarbă si bălării….ca sunt mai productive decat voi….(produc oxigen atat de necesar în parlitul asta de orășel sufocat de mașini.) De parcări nici nu poate fi vorba….o sa trăim si o sa vedem….nu vor fi schimbări, cat de cat….dapoi esențiale….sa trăiești decent aici…un job, o casă…nici într-o mie de ani….ramanem cu ce a făcut comunismul si tot il blamam….si smecherii sa prospere la Vaslui…de la primar pana la ultimul buticar sau tejghetar….sa va fie rusine….muguie Psd, PLM…etc……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.