spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

EDITORIAL | De ce îi tratează Ciolacu pe vasluieni ca pe retardați?

- Advertisement -
Gelu Irimia

Domnul Ciolacu, momentan premier al țării, a descălecat în județ cu misiunea de a-l înnobila pe șhaormarul Solomon. Ceea ce nu ne interesează pentru că e o chestiune de partid. Despre cum își spală ei rufele în familie și se înnălbesc după ce Buzatu s-a scăpat pe el în fața portbagajului cu bani, deja intrăm în domeniul ridicolului. Cumva, Ciolacu și-a exprimat nemulțumirea că Buzatu a fost atât de prost că a fost prins, cât despre șpagă…să fim serioși! Cine din cei prezenți în sala în care a avut loc conferința nu ar deschide portbagajul pentru o geantă mișto plină cu bani? Dincolo de aceste considerații, oarecum puerile, rămâne de apreciat efortul pesediștilor de a șterge cu buretele peste Buzatu ca și cum ar fi un incident minor care nu are nicio legătură cu organizația PSD Vaslui. Chestia deranjantă este că acest corupt pe care vor să-l dea uitat pesediștii vasluieni a fost mulți, mulți ani șeful lor. Toți oamenii de la vârful acestei organizații au fost propulsați de Buzatu, inclusiv, imberbul și imaculatul Adrian Solomon. Buzatu este pentru organizația pesediștilor vasluieni ceea ce reprezintă Isus pentru creștinism. Nu poți să-l dai la o parte și să continui ca și cum nimic nu s-a întâmplat. La fel cum nu poți să spui că Vasluiul e cel mai sărac județ din țară fără să-ți asumi vreo responsabilitate. Doar că Cioacu a spus-o și a făcut-o explicând această situație tragică pentru vasluieni cu sintagma tradițională “cei din trecut”. Din aceste considerente, avem motive să credem că domnul Ciolacu și ceilalți domni care au aterizat cu elicopterul în județ au senzația acută că locuitorii acestui județ sunt niște dobitoci. Când președintele PSD spune că nu este el responsabil ci alții de aiurea dintr-un trecut întunecat este normal să te întrebi dacă domnul în cauză are toate țiglele pe casă sau, mai rău, are impresia că vorbește pentru niște retardați. Din câte îmi amintesc, partidul condus cu onoare de domnul Ciolacu, a fost mai mereu la putere atât în țară cât și în județul Vaslui! Nu poți să uiți de Ion Iliescu, Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și toată pleiada de infractori de rang înalt produși de acest partid! PSD nu este un partid recent, din opoziție. Este un partid care a condus mulți ani această țară și acest județ. Nu poți să te adresezi vasluienilor și să le spui că sunt cei mai săraci din țară pentru că alții au fost hoți sau au greșit! Alții sunteți voi! Mai exact, tu, Ciolacu, ești urmașul lui Dragnea și tu, Solomon, ești urmașul lui Buzatu! Voi nu ați apărut din neant. Voi sunteți produsul unui sistem care a generat corupție și sărăcie, în special, în acest județ! Voi ați făcut ca milioane de români să plece din țară, iar eu sunt unul dintre aceștia. Doar că m-am întors pentru că simțeam nevoia să fiu înjurat de pesediști. Lăsați cățeii să latre la mine!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

  1. Pentru scursura de ” anonim ” de pe 7 aprilie: Esti un prost frustrat, lingau pesedist! Mai bine te avorta mamica ta decât sa facă un retardat ca tine! Ce treaba are nevasta omului ,ori cu cine s a căsătorit, cu articolul? Care este problema ta ligau de funduri pesediste? Care? Atat poți? Atat puteți? Sa jigniti ? Altceva mai știți? Aha….sa furați….!

  2. pentru ca atata pot „intelectualii de stanga cu frica lui Dumnezeu” care conduc pesedeul Ciolacu, Grindeanu, Stanescu, Tudose, Firea. Si pe deasupra spera ca vasluienii tot pesede sa voteze. Tineri, treziti va!

  3. PSD înseamnă ” Firea”, ” Godei”, ” azilele groazei”, fără empatie pentru bătrâni, copii orfani și persoane cu dizabilități, îi interesează doar persoane care aduc voturi. Ar fi fost bine ca elicopterul sa fi aterizat la un centru de îngrijit adulții cu handicap sa constate situația jalnica în care se afla căminele din județ păstorit de Buzatu.

    • Dacă valuienii ar fi tratați așa de Andrei Pleșu, să zicem, mă rog, e Adrei Pleșu , o ști el ceva! Dar cînd invectivele vin de la un individ care vindea covrigi în piața Buzăului , iar mai tîrziu a fost șoferul lui Haissam ! Și apropo de Andrei Pleșu: n-ar zice niciodată ceva urît despre vasluieni, pentru că e prea inteligent ( nu e cazul tău, măi nene A ) și al doilea motiv ar fi, că tatăl său este din Bârlad, deci vasluian !!! Măi nene A măi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.