spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

EDITORIAL | Primarul Boroș și ziariștii parșivi!

- Advertisement -
Gelu Irimiea

MOTTO: “Decât crap gras în crescătorie, mai bine caras pricăjit în baltă!”, nea Nelu Pescarul

Un filosof obosit și scârbit de intrigile lumești, un bunic care ignoră cu un zâmbet înțelegător și pacifist poznele și boroboațele celor mici! Așa l-am văzut și urmărit cu sufletul la gură pe Dalai Lama de Bârlad, alias Dumitru Boroș, pe un canal youtube, numit, într-o manieră scolastică, cea mai șmecheră televiziune din Vaslui. Pe principul, prima televiziune HD, deși cred că ar fi fost mai corect HDB, adică: Hai, Dă Banul!

Am bătut puțin câmpii pe această temă spinoasă, a relației politician-ziarist pentru că mi-a atras atenția tocmai deznădejdea cruntă a domnului Boroș privitor la ceea ce a ajuns în prezent presa în județul Vaslui. Mai exact și la obiect, domnia sa dezamăgit a declarat că, în Bârlad, nici nu mai există presă și toți cei care se exprimă jurnalistic sunt o mână de javre cu interese politice, care activează pe toate planurile. După ce îl porcesc pe stimatul primar la nivel local, mai trimit și la București, că așa e comanda! În fapt, concluzia înregistrării youtube, numită emisiune TV, a fost că, de fapt, există o conspirație monstruoasă împotriva cinstitului, corectului și muncitorului domn primar!

Dar e normal. Nici nu pot să spun că este o boală a politicienilor români care calcă elegant în străchini, și nici nu vreau să pierd timpul și spațiul cu exemple răsunătoare de politicieni care sunt loviți, la timpul potrivit, de sindromul victimizării. Politicieni care, atunci când intră în atenția presei și a opiniei publice, se abțin diplomatic să răspundă concret acuzațiilor și pun placa conspirației universale împotriva lor! Aș vrea, însă, să-i amintesc domnului primar Boroș un nume pe care sigur și l-a scos din memorie: Ion Vrânceanu! Este un nume important pentru Dumitru Boroș, pentru că vrea, nu vrea să-și amintească domnul primar, acest Ion Vrânceanu l-a scos din anonimat și l-a băgat în politica “mare” de Vaslui! Și n-am putut să nu mă minunez ce mult seamănă discursul domnului Boroș cu cel al mai puțin domnului Vrânceanu!

Îmi cer scuze domnului Boroș pentru această amintire dureroasă. Dar istoria spune că dacă vrem să vedem unde vom ajunge și unde suntem, trebuie să vedem de unde am plecat. Iar domnul Boroș sau Bouroș, a plecat de la postura de servil umil al unui troglodit care și-a cumpărat vremelnic o funcție politică în județul Vaslui! Astăzi,a ajuns la postura de victimă a unei conspirații murdare! Și o victimă, a presei, bineînțeles! O presă, care spune domnul Boroș, nici nu mai există!

Domnule Boroș, eu vă dau dreptate! Cum să mai existe presă, în Bârlad dacă dvs. ați avut grijă să angajați patru ziariști la Primăria Bârlad? Ați fi putut să vă limitați la unul, poate doi, și să mai rămână și ceva mărunțiș pentru mass-media! Și chestia asta mă nedumerește foarte tare! Pentru că dumneavoastră afirmați că ziariștii bârlădeni sunt jigodii, mai puțin cei angajați la Primărie! E ca și cum ați avea o baltă în care băgați plasa, scoateți o mulțime de pești și apoi vă plângeți că nu mai are balta pește!

P.S. Le doresc tot binele din lume ziariștilor căzuți în plasa dumneavoastră!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. Bravoo, domnule, felicitări, da, presa de 33 ani face jocurile escrocilor, mafioților, securiștilor,,dar știți de ce …, pentru că mai sunt prosti care mai pun botul la mizeriile,la minciunile și manipulările lor ordinare…

 2. Presa in Romania :)))
  Cea mai coruptă sursa de informare care ridica caricaturile in slavi si nu critica decât daca vine banul
  Merita chiar si un premiu de excelență, fără ei nu ar fi existat hoțiile si panarama de astăzi

 3. Uite aici, cu acest editorial, ai dat dovada ca esti un (fost/actual) jurnalist cu stofa! Asa face un om care isi respecta colegii, indiferent care sunt ei. Sa faci front comun in fata unui primar care vrea sa slabeasca increderea in presa.

  • Și cine mai are în presă, trebuie să fii mai mult decât idiot , să ai în presă, în presa aservită, în presa cade de zeci ani zile face jocuri mizerabile, jocuri politice mizerabile, așa cum face și aceasta fițuică, care face același lucru,, că doar nu o sa spuneți că ceea ce face, în ultimii ani, această Vremea Noua, este informare corectă, și că tu, Cezara vă respectați ceea ce ar trebui să vă fie sfânt, deontologia profesiei, căreia î se spune a patra putere în stat…Nu,nu sunteți deontologi, cu deontologia în sânge, atâta timp cât i grijă aveți Boroș, Boroș, nimic, absolut nimic,nu vă place, din atâtea, și atâtea lucruri ffff bune ce le face,, și asta pt că, ați ajuns principala unealta de Manipulare și dezinformare, al găștii lui Tătaru și sleahta lui de codițe, cozi de topor.. Să vă dau exemple,sunt prea, mult prea multe,, și nu e momentul,,nu acum, dar, știți foarte bine, când va veni și momentul ca barlădenii să afle, să știe ce a făcut, și ce face, gașca acestui politruc, cu apucături de comisar sovietic, Nelu Tătaru !!!

  • Hai că.mi provoci scârbă, această fițuică abjectă pusă în slujbă lui Tătaru și Solomon, numai incită barlădenii împotriva celui mai bun primar pe care le.avut Barladul vreodată..Asta face de ani de zile,, așa că acest Gelu, sau cum dracului îl măi cheamă,nu face altceva prin acest articol, să se pună și să facă jocurile mizerabile ale găștii lui Tătaru și Solomon, care nu vor decât Raul bârlădenilor,, să știi sulică, că și minciuna, și manipulările ordinare, ucid ca și corupția,de fapt sunt mână în mână, așa că !????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.