spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

EDITORIAL | Solomon și mândria de a fi jegos

- Advertisement -
Gelu Irimia

Pentru analfabeții funcțional care colcăie prin sediile diverselor partide, țin să fiu clar, explicit și să precizez că adjectivul jegos este folosit în sens strict metaforic și nu se referă la igiena personală a domnului Solomon, ci la igiena morală. “Și unde nu e moral, acolo e corupție, și o soțietate fără prințipuri, va să zică că nu le are!…

Iar principiile domnului Solomon au fost atât de des schimbate, că nu mai pot fi urmărite. Ce poate fi urmărit și analizat este modalitatea absolut balcanică a domnului Solomon de a face politică, prin zbierete electorale și marșuri mortuare. Așa i-a atras atenția lui Buzatu și a fost propulsat pe cele mai înalte culmi: băiatul combate bine! La fel a ajuns Solomon, în calitate de președinte de organizație județeană, să se împăuneze cu niște realizări pe care alții le-ar ascunde sub preș. Citez exact din cuvântarea domnului pentru a nu fi acuzat de trunchiere și denaturare în spirit ofensiv-malefic. „Au fost mulți care ne cântau prohodul, care anunțau valuri, valuri de primari care plecau de la PSD. Valul a fost până la urmă invers și e aproape un tsunami, pentru că au venit către noi mulți candidați de la alte partide, oameni cu adevărat valoroși”, Adrian Solomon, mândru precum un păun în erecție în fața lui Ciolacu.

În primul rând, trebuie observat discursul mincinos obsesiv, și anume că erau mulți care anticipau că vor pleca niște pesediști din PSD. Evident că n-a fost nimeni și nu există nicio declarație publică în acest sens, doar dacă Adrian a făcut vreun sondaj de opinie prin șaormării ca să testeze noua orientare strategică a organizației. Doar că această minciună e folosită de Solomon pentru a hiperboliza geniul său de conducător, pentru că, iată, nu au plecat pesediști, ci alții au venit la PSD. Trecând peste stângăciile de discurs ale domnului Șaorma, îmi este greu să îmi explic cum e această situație pozitivă și entuziasmantă, așa cum spunea și Ciolacu, înlăcrimat de emoții. De ce să te lauzi cu faptul că a trebuit să aduci candidați din alte partide pentru că proprii tăi candidați sunt prea proști ca să îi arunci în lupta electorală? În acest punct culminant, aș vrea să amintesc de faptul că m-am exprimat metaforic și am insinuat că domnul Solomon stă prost cu igiena morală. Pentru că acest domn a candidat și el cândva la o primărie, dar a pierdut alegerile. Nu a fost dorit de proprii săi concetățeni! A ajuns acolo unde este pentru că șeful său Buzatu l-a pus cândva pe listă și pentru că s-a dovedit un soldat credincios. Așa cum este și acum, în calitate de președinte de organizație: soldatul lui Buzatu! Mișcările de trupe, trâmbițate victorios de Solomon, sunt opera ante-pușcărie ale domnului Buzatu. Șaormarul este doar un executant!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

 1. Am citit comentariile …..niște inepții…niște frustrați….nu toți ci acces care nu pot spune de fapt ce legătură are articolul cu nevasta ziaristului, ori dacă e ori nu impotent! Ala care a afirmat asta bănuiesc ca l a rugat sa i o traga si omul n a putut…e logic, nu? Nu l stiu, nu ma interesează acest om….pe direct spus …mi se rupe p..a de el dar nu vad corect sa defaimezi un om pentru ca spune niște adevăruri iar lingăii PSD ….sa o lase baltă fiindcă dacă acest partid PSD se regăsește în Solomon ca conducător… este clar!

   • Bă tu ești prost? Esti obsedat de Gelu? Luați si cuplați va pederastilor atunci! Care Gelu, defectule? Esti obsedat de acest personaj! Eu comenentam strict de articol si mi se rupe p..a de obsesia ta cu Gelu tău cu tot! Cuplați va dați va dracu’ de ciudați!

 2. O fi saormarul jegos însă tu ești cel mai jegos moral. Pupați în cur pe cei care dau cu banu. Altceva, doar că ești într – adevăr un analfabet funcțional.

 3. Rapăn, vrem și noi libere cu recuperare. Venim sa muncim la tine? De ce faci discriminare? Îl iei numai pe Carp? Si buhaiul de Dandes vrea. Unde te duceai tu cu Cojita, ții minte? Nu la el va îmbătați ca porcii și va bateati cu oua în curte? Porci ordinari. Vali știe ce gunoi ești?

 4. Bine zis,bine scris,scurt și la obiect,saormarul nu a câștigat niciodată nimic a fost rejectat de proprii bârlădeni la alegerile pentru primăria Bârlad

  • Pe bune? Dar alegerile uninominale la deputati in 2008 si 2012 cu peste 50% pe colegiul Barlad nu sunt victorii? Nu tot ca primarul sau presedintele vandida? Mars au tableau noire si scrie : sunt din Vaslui si mananc kkt!

 5. Geluta impotentule! Ti-a dat nevasta-ta pwla si ti s-a intarit condeiul cu care ai scris mizeria asta? Reciteste-ti fituica de santaj din toamna sa vezi analizele de caz a chefului lui tataru’. Cum care chef? Borhot! Bucatar si maseur a lui Nelutu prin apartamentele RAPPS in care au gospodarit ilegal cei doi porumbei de aratura ajunsi unul ministru si altul lingău de kur ministerial.

   • Are! Doar frustrarea sexuala il face sa scrie prostiile astea! Altfel nu exista nicio explicatie rationala… ca doar n-o fi vorba de bani platiti de opozitie? Nu fave Gelula asa ceva, el e cinstit .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.