spot_img
spot_imgspot_img
15 C
Vaslui
18-mai-2024

EDITORIAL | Tăticul Buzatu și coruptul Buzatu… dilema pesediștilor vasluieni!

- Advertisement -
Gelu Irimia

Marea, actuala și stringenta problemă a pesedistului vasluian este cum să se poziționeze strategic față de problema „Buzatu cel corupt”. Până la urmă, a fost președintele organizației peste 3 mandate, mulți dintre cei de la vârful ierarhiei au fost împinși acolo chiar de Buzatu. Nu se face acum, în momente delicate, să te arăți un jegos indiferent! Pe de altă parte a gratiilor, Buzatu a fost prins adânc cu botul în cașcaval. Nu poți să ignori găleata de mălai din portbagajul mașinii, ca și cum ar fi o făcătură… că te ia lumea de idiot! De aici și încurcătura pesediștilor vasluieni: ori suntem politicieni corecți și ne dezicem de Mitică, ori suntem produsul politic al lui Mitică și invocăm demonii din DNA? Așa că, în aceste condiții extrem de nefavorabile, cei mai mulți au ales calea fiului recunoscător. Așa cum am constatat, deja, Buzatu a lăsat în urmă o moștenire genetică grandioasă, cu nenumărați feciori și mai puțin fecioare. Dar asta la modul politic și administrativ că, în afară de Tudorel, nu s-a anunțat încă niciun bastard care să râvnească la livada și la ferma de porci ale Anuței. Toți fiii lui Buzatu sunt pe linie politică, începând cu deputatul Popica (Buzatu a fost al doilea tată pentru mine) și până la actualul președinte Solomon (nu mă voi dezice niciodată de omul Buzatu). Ce vor cei doi să spună, dar se exprimă cam împiedicat, este că e nasol să fii corupt, dar totuși Mitică a fost băiat bun! Interesant este că acest mesaj nu este, neapărat pentru noi, votanții fraieri. De fiecare dată când un fost locotenent al lui Buzatu se exprimă pe această temă delicată, o face pentru caporalii de la țară, adică pentru primarii pesediști care vor trage la căruță în apropiatele alegeri. În acest context, gândiți-vă la poziția extrem de delicată a lui Adrian Solomon. Calea simplă, electorală, ar fi să șteargă cu buretele peste Buzatu, dar asta l-ar lăsa în fundul gol la alegeri pentru că s-ar alege cu ștampila de nerecunoscător și majoritatea caporalilor își vor vedea doar de primăriile lor. Așa că a ales calea diplomatică. Nu mă voi dezice niciodată de omul Buzatu înseamnă, totuși, că se dezice de coruptul Buzatu! Evident, această dublă personalitate a lui Mitică, omul bun și politicianul corupt, e mai puțin înțeleasă, dar în algoritmul gândirii pesediste e posibilă. La fel de posibilă și normală precum viziunea despre justiție a politicianului român și, din păcate, a multor alegători: corupt e doar cel prins!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Ar fi bine sa-l urmariti pe tudorel cum spala banii lui ‘taticu’ la pacanele aproape in fiecare zi la sala de jocuri, fosta Crismona… si din cand in cand impreuna cu Damian prietenul familiei.

  2. Dacă Solomon și Popica nu se dezic de Buzatu, înseamnă că accepta FURTISAGURILE acestuia. Logic, socotindu-l ca un tata, implicit, VOR FACE SI EI LA FEL, după cum i-a învățat tat-su.
    Asadar, PSD CURAT MURDAR!
    Acesta a fost PSD mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.