spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Egal in derby-ul seriei ,,Sud’’

- Advertisement -

ECHITABIL… Derby-ul etapei dintre Olimpia Stãnilesti si Flacãra Murgeni nu a dezamãgit. Cele mai bune echipe din acest început de sezon au oferit un spectacol fotbalistic nedemn de liga în care se aflã. Într-un meci frumos, plãcut ochiului, derby-ul seriei “Sud” s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Ocazii, dueluri tari, suspans si rãsturnãri de rezultat într-o partidã care s-a încheiat la egalitate, 2-2. Cu o echipã nouã, Murgeniul a confirmat si în meciurile din deplasare cã în acest an vrea mai mult ca niciodatã sã acceadã la play-off-ul campionatului judetean. Veniti la Stãnilesti, pe terenul unde putine echipe reusesc sã scoatã puncte, fotbalistii din Murgeni au fãcut din nou o partidã bunã si au plecat cu un punct foarte important, tinãnd cont cã a fost obtinut pe terenul unei contracandidate. Antrenorul echipei gazdã, Adi Racovitã crede cã Murgeniul e una dintre favoritele la câstigarea campionatul judetean de fotbal. “E un rezultat echitabil. Murgeniul este o echipã foarte bunã. Am fãcut schimbãrile la pauzã, iar din minutul 70 nu am mai putut juca decât în 10 oameni, iar pe final am jucat în 9, pentru cã am avut si un jucãtor eliminat. A fost un meci frumos, cu douã echipe bune ale seriei”, a declarat Adi Racovitã.

Pas la pas, la vârf

În seria “Nord”, FC Gãrceni si Sporting Club Vaslui II Rosiesti merg cap la cap. Cele douã formatii au obtinut cãte patru victorii în tot atâtea meciuri. În etapa a IV-a, Gârceniul a avut vointã si umilit echipa din Stefan cel Mare, scor 9-2. De partea cealaltã, FC Vaslui II a învins la limitã, scor 2-1, în deplasare la Avãntul Zãpodeni. Iatã rezultatele înregistrate în cele douã serii:

Seria: “Nord”

FC Gârceni – Stefan cel Mare 9-2

Smart Negresti – Dinamic Botesti 2-1

FC Lipovãt – Vulturul Bãlteni 1-3

Avântul Zãpodeni – Vaslui II 1-2

Fortuna Vaslui – Moara Grecilor 2-3

Seria : “Sud”

Autorom Pãdureni – FCM Husi 1-3

Olimpia Stãnilesti – Flacãra Murgeni 2-2

Progresul Gãgesti – Juventus Fãlciu 1-4

Vitis Suletea – Multim Perieni 5-2

Star Tãtãrãni – Lunca Banului 1-5

FDR Tutova – Podgoria Oltenesti 6-0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.