19.8 C
Vaslui
28-iun.-2022

Ei sunt câstigãtorii turneului „Trofeul Select” – Bârlad

Sursã foto: Sorin Moisei

FINAL… Editia a II-a a turneului de fotbal pe teren redus „Trofeul Select” a ajuns la final, iar marii câstigãtori au fost Inter Bârlad (categoria Open) si ACS Select Bârlad (peste 35 de ani). La Open, Inter Bârlad a învins în marea finalã pe Vitis Suletea, scor 3-2, iar la categoria plus 35 de ani, Select Bârlad a trecut de Victoria Muntenii de Jos, scor 2-0.

Baza sportivã a stadionul „Municipal” din Bârlad, fostul FEPA, a gãzduit editia a II-a a „Trofeului Select”, competitie de fotbal pe teren redus, care s-a desfãsurat la douã categorii de vârstã: Open si 35Â. Meciurile din faza grupelor au avut durata de 20 de minute (2 reprize a câte 10 minute), iar cele din fazele eliminatorii 30 de minute (2 reprize a câte 15 minute). La categoria Open, trofeul a fost adjudecat de Inter Bârlad, urmatã de Vitis Suletea si Ivacec Vaslui, iar la categoria 35Â s-a impus ACS Select Bârlad, dupã succesul cu 2-0 în fata celor de la Victoria Muntenii de Jos. În fazele superioare ale competitiilor s-au mai calificat Crazy Team, Phoenix Bârlad, Alin Team, Olimpia Rosiesti si Dorna Bârlad (Open), Fratelli Bârlad respectiv SAJ Vaslui (peste 35 de ani). Printre invitatI s-a numãrat si bârlãdeanul Ovidiu Perianu, fotbalist în Liga 1 la FCSB Bucuresti. „Trofeul Select” a fost organizat de ACS Select Bârlad, cu sprijinul Primãriei si al Consiliului Local Bârlad.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Noi centrăm, noi dăm cu capul ! Dar se întâmplă și la case mai mari, deci… nimic nou sub soare ! Forzza organizatorii !😎

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here