8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Ei sunt cei doi tineri care se află în Terapie Intensivă după ce un şofer beat a intrat cu maşina într-o casă, în Iași

- Advertisement -

Ei sunt cei doi tineri care se află în Terapie Intensivă după ce un şofer beat a intrat cu maşina într-o casă în localitatea Chicerea din judeţul Iași.

Ambii pasageri se aflau în mașină, unul în dreaptă față, iar al doilea pasager din spate dreapta. Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, din totalul persoanelor rănite, 2 dintre ele sunt în stare gravă:

” A fost un accident rutier care s-a soldat cu rănirea a patru persoane. O mașină a intrat în zidul unei case din zona Tomești. Două persoane au ajuns la UPU din cadrul spitalului Sf. Spiridon, iar alte două la UPU din cadrul Spitalului de Neurochirurgie.

Primul pacient, George în vârstă de 26 de ani a suferit o politraumă un traumatism cranio cerebral deschis sever cu extravazare de substanță cenușie, acesta a suferit și un pneumotarax stâng minimal, dar și o contuzie hepatică.”…https://www.bzi.ro/ei-sunt-cei-doi-tineri-care-se-afla-in-terapie-intensiva-dupa-ce-un-sofer-beat-a-intrat-cu-masina-intr-o-casa-in-iasi-4521648?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.