spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

El a fost marea iubire a Oanei Roman. Cum s-a transformat Cornel Păsat, fostul striper de la Flamingo Boys? Ce soție superbă are!

- Advertisement -

Cornel Păsat (49 ani) este un familist convins, știe cum să vină în sprijinul soției sale, Bianca, ori de câte ori este nevoie, plus că are grijă și de băiețelul lor de 4 ani și jumătate, Dryas. Și pentru că lucrează mai mult de acasă, celebrul coregraf și-a transformat locuința într-un adevărat arsenal de joburi.

Cornel Păsat lucrează de acasă. Așa cum îl știm, are un trup de milioane!

„Îmi merge foarte bine, profesional vorbind! Am mai multe proiecte noi. Fac croitorie, fotografie, continui cu “Seara fetelor”, o să pregătim ceva de Halloween și voi deschide o locație nouă în Centrul Vechi”, a povestit pentru Click! Cornel Păsat, care nu are deloc timp să respire, pentru că este mereu la foc automat. În plus, Dryas, fiul lui, a fost răcit și s-a ocupat și de copil ca să îi fie bine.

„Am răcit, am fost bolnavi și eu, și fii-miu, o săptămână – două, cam rău. Lui fii-miu i-a trecut în 3 zile, dar nu-i trecea tusea…”, a mai povestit Cornel Păsat...https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/el-a-fost-marea-iubire-a-oanei-roman-cum-s-a-2214530.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.