28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

El Chapo se plânge că este singur și deprimat în închisoarea din SUA și nu este lăsat să-și vadă soția: „E crud și nedrept”

El Chapo, renumitul traficant de droguri mexican, se plânge de modul în care este tratat în spatele gratiilor în SUA. Într-o scrisoare de șapte pagini, El Chapo, în vârstă de 65 de ani, spune că este chinuit într-o închisoare de maximă securitate americană și că asta îi afectează sănătatea.

Pe numele lui real Joaquin Archivaldo Guzman Loera, El Chapo a fost găsit vinovat în februarie 2019 de 10 acuzații legate de trafic de droguri și spălare de bani și a fost condamnat la închisoare pe viață, plus 30 de ani. A fost extrădat în SUA în ianuarie 2017.

„Din cauza tratamentului de la ADMAX, sufăr de dureri de cap, pierderi de memorie, crampe musculare, stres și depresie”, a scris el în engleză din închisoarea din Florence, Colorado, relatează El Paishttps://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/el-chapo-se-plange-ca-este-singur-si-deprimat-in-inchisoarea-din-sua-si-nu-este-lasat-sa-si-vada-sotia-e-crud-si-nedrept-1952795

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here