spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

El este bărbatul în fața căruia tremură Dana Budeanu. Video cu creatoarea de modă vizibil emoționată: „Eu nu am emoții niciodată, dar acum…”

- Advertisement -

Dana Budeanu e considerată una dintre cele mai puternice femei din România. Un model pentru multe persoane, vedeta a afișat mereu o imagine dură. Prezentă recent pe o scenă pentru o discuție liberă despre spiritualitate, feminitate și credinţă, creatoarea de modă a arătat un moment rar de vulnerabilitate.

La invitația lui Damian Draghici, Dana Budeanu şi actorul Dan Puric au stat faţă în faţă în cadrul unei discuţii care a atins multe teme actuale. Dialogul fascinant s-a petrecut într-o sală de spectacol umplută până la refuz.

În startul conversației, Dana și-a arătat fragilitatea și respectul uriaș pe care îl are pentru actorul, filosoful, scriitorul și regizorul de teatru alături de care avea onoare să dezbată subiecte importante ale vremurilor pe care le trăim.

„Eu nu pot continua nimic din ceea ce spune domnul Puric. Domnul Puric vă vorbește și unde termină dumnealui propoziția se termină subiectul. Eu nu am emoții niciodată, adică niciodată. Nu știu dacă se vede…”, a precizat Dana Budeanu, care ulterior a făcut un gest care a stârnit aplauzele celor prezenți…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/el-este-barbatul-in-fata-caruia-tremura-dana-2214570.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.