El este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franţa. Cei doi sunt de nedespărţit!

Irina Rimes a avut schimbări pe toate planurile în pandemia COVID. Cântăreaţa este îndrăgostită până peste cap şi iubeşte iremediabil un tânăr francez, care activează tot în domeniul muzicii și a plecat să locuiască cu el în Franța.

El este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franţa. Cântăreaţa de 29 de ani a decis să mai dea o șansă iubirii după ce s-a despărțit, anul trecut, de toboșarul Alexandru Badea. Cântăreața de peste Prut a lăsat totul în urmă pentru un nou iubit, cu care s-a mutat în Franța.

El este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franţa

Bărbatul care i-a furat inima artistei,  pe nume David Goldcher, e compozitor de muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este îndrăgostit-lulea de faimoasa moldoveancă. Cei doi au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri. Solista nu a ezitat să le arate și fanilor cuibușorul de nebunii unde stă împreună cu noul ei iubit.

“După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, însă cariera ei a pornit de jos și a trecut prin foarte multe momente grele de-a lungul vieții. Acum este o persoană puternică și apreciază tot ceea ce are.

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv.

Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, spunea artista despre fostul soț. …https://www.romaniatv.net/el-este-barbatul-pentru-care-irina-rimes-s-a-mutat-cu-chirie-in-franta-cei-doi-sunt-de-nedespartit_5270823.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ