Elena Băsescu a rămas fără autoturism, după ce a parcat neregulamentar

Elena Băsescu, candidatul Partidului Mişcarea Populara pentru Camera Deputaților în Constanța, a fost amendată contravenţional pentru că a parcat într-un loc neregulamentar. Aceasta îşi recunoaşte greşeala şi a menţionat ca după ce îşi va plăti amendă, va merge să-şi ridice vehiculul. De asemenea, a ţinut să precizeze că pe viitor va fi mai atentă şi va parcă în locuri special amenajate pentru acest lucru.

„Înţeleg că am greşit, voi plăti amendă şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina”.

EBA a parcat pe un loc hașurat

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României Traian Băsescu, a venit în Constanța și a parcat în fața blocului unde locuiește, pe un loc hașurat. Astăzi, 6 noiembrie 2020, EBA a fost înștiințată că i se va ridica mașina de către compania municipală. Astfel, a fost amendată contravențională. Pe lângă aceasta, EBA va trebui să scoată din buzunar și pentru ridicarea mașinii din locurile special amenajate pentru autoturismele preluate de compania municipală.

„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amendă şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina”, scrie pe Facebook Elena Băsescu.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ