19.8 C
Vaslui
28-iun.-2022

Elev bătut de instructoarea auto în timpul orelor de condus. Scene şocante în Caransebeş

Imagini revoltătoare au fost surprinse în trafic în oraşul Caransebeş din Caraş-Severin. O instructoare auto a fost filmată în timp ce lovea un elev, chiar în timpul orelor de condus.

Scena şocantă cu un elev bătut de instructoarea auto în timpul orelor de condus a fost surprinsă de un alt şofer din Caransebeş, aflat în spatele maşinii şcolii de şoferi. În imagini se vede cum instructoarea, cuprinsă de nervi, îl loveşte de mai multe ori în cap pe cursantul aflat la volan.

Deși sediul ,,școlii de șoferi” este la Băile Herculane, întâmplarea surprinsă în trafic, a avut loc în Caransebeș, în sensul giratoriu de la Sinagogă. Enervată cel mai probabil de stângăcia elevului, instructoarea şi-a ieşit din fire și îl ia la palme peste cap pe cel aflat la volan.

Potrivit Infocs, incidentul care a avut loc joi nu este unul singular. Femeia ar mai fi lovit și alți elevi aflați la ore. …https://www.romaniatv.net/elev-batut-de-instructoarea-auto-in-timpul-orelor-de-condus-scene-socante-in-caransebes-video_5991033.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here